Bayramlar, birlik ve beraberliğimizin harcı

  • 0
  • 560
Bayramlar, birlik ve beraberliğimizin harcı
© bizimizmir.net
Yazı Boyutu:

Ege İş Kadınları Derneği (EGİKAD) Yönetim Kurulu Başkanı Betül Elmasoğlu, Kurban Bayramı’nın birleştirici unsuru ile birlikte Türkiye’deki sevgi, barış ve huzur ortamının bir an evvel sağlamasını dilediklerini bildirdi.

EGİKAD üyesi Prof. Dr. Özcan Güven’i İzmir Ticaret Odası Eğitim ve Sağlık Vakfı’nda yönetim kurulu üyeleriyle birlikte ziyaret eden Başkan Betül Elmasoğlu, Güven’in verdiği eğitimler ile derneklerine büyük katkı sağladığına işaret ederek, kendisine teşekkür etti. Ziyarette gündemi de değerlendiren Elmasoğlu, son aylarda Doğu ve Güneydoğu Anadolu bölgelerinde yaşanan terör olaylarının başta ülke ekonomisi olmak üzere vatandaşların yaşamını olumsuz etkilemeye başladığını ifade etti.

Kardeşlik ve paylaşım
Kurban Bayramı ile birlikte ülkenin üzerindeki kara bulutların dağılmasını temenni ettiğini belirten Elmasoğlu, “Milli bayramlarımızı ulus olarak nasıl coşkuyla kutluyorsak dini bayramlarımızı da bir barışma vesilesi, bir hoşgörü vesilesi olarak görüyoruz. Umarım ülkemizin içinde bulunduğu huzursuzluk ortamı son bulur. Türkiye’mizin üzerinde son 50 yıldır oynanan ayrılıkçı oyunlara artık bir yüksek sesle dur deme zamanı geldi. Bundan 5 yıl öncesine kadar Şanlıurfa’daki vatandaşlarımız Suriye’deki akrabalarıyla rahatlıkla bayramlaşabiliyordu ancak çeşitli politikacıların iktidar ve koltuk hırsı nedeniyle Suriye’de çıkarılan iç savaşın neticesinde vatandaşlarımız sevdikleriyle bir araya gelemiyor. Kurban Bayramı’nın paylaşımı ön plana çıkaran misyonu gibi önümüzdeki günlerde ülkemizde kardeşçe paylaşımlar yapabilme dileğiyle tüm yurttaşlarımızın bayramını kutluyorum” diye konuştu.

YORUM YAZ
Diğer Haberler

Başkan Mustafa Turan mali durum tablosunu paylaştı

Bayraklı, halkın belediyesidir!

Alaçatı Ot Festivali coşkuyla başladı

“Maratonİzmir” için geri sayım başladı

ilk resmi ziyaret mezun olduğu üniversiteye

Baharı Başkan Mutlu’yla karşıladı

Arşiv