Belediye personeline iletişim eğitimi

  • 0
  • 648
Yazı Boyutu:

Bornova Belediyesi vatandaşa  sunulan hizmet sırasında yaşanan iletişim sorunlarının giderilmesi amacıyla personele yönelik iletişim eğitimi düzenledi
 
Bornova Belediyesi, daha iyi hizmet sunma yolunda personel eğitimlerini sürdürüyor. Bu anlamda özellikle vatandaşla direkt irtibat halinde olan birimlerde çalışanlar başta almak üzere 100’ün üzerinde personel kişisel gelişim eğitiminden geçti. Bornova Belediyesi Meclis Salonu’nda yapılan ve toplam 20 saat süren eğitimleri sosyoloji Profesörü Mustafa Gündüz verdi. Bornova Belediyesi çalışanları 3 günlük program kapsamında, kurum kültürü ve aidiyeti, iletişim teknikleri, liderlik, motivasyon, karar verme, mülakat, iletişim, hedef, planlama, problem çözme, toplantı yönetimi ve diksiyon gibi pek çok konuda ders aldı.
 
Bornova Belediye Başkanı Prof. Dr. Kamil Okyay Sındır da personelle birlikte eğitimlere katıldı. Sındır, eğitimin temel amacının vatandaşa hizmetin sunulması sırasında yaşanan iletişim sorunlarının giderilmesi olduğunu belirterek, ‘‘Benzerleri geçtiğimiz yıllarda da yapılan eğitimlerimiz, gelişen ve değişen çağa ayak uydurarak vatandaşı anlama ve onlara daha sağlıklı hizmet sunma yolunda bundan sonra da devam edecek’’ diye konuştu.
 
Bornova Belediyesi’nin çalışanlara yönelik eğitimleri önümüzdeki Nisan, Mayıs ve Haziran aylarında da sürecek. Belediye personeli, üç aylık zaman diliminde Vergi Usül Kanunu, Belediye Gelirleri Kanunu, Emlak Vergisi Kanunu, Kamu Mali Yönetim Mevzuatı, İhale Mevzuatı, Devlet Muhasebesi ve İç Kontrol Sistemi konularında eğitim alacak.

YORUM YAZ
Diğer Haberler

İlk 500’deki yerini korudu

YÖKAK’tan kurumsal akreditasyon

Uluslararası yükselişe devam

İYTE'ye Yılın Liderlik ve Yönetim Ekibi Ödülü

13 yıl sonra yeniden

Orhun Değişim Programı: Azerbaycan Deneyimi

Arşiv