Belediyede bayramlaşma

Çiğli Belediye Başkanı Hasan Arslan Kurban Bayramı öncesinde şantiye ve idari binadaki personelle bayramlaştı. Şantiyedeki bayramlaşmaya DİSK Genel Başkanı Kani Beko, idari binadaki bayramlaşmaya CHP İzmir Milletvekili Mustafa Balbay katıldı.

  • 0
  • 781
Belediyede bayramlaşma
© bizimizmir.net
Yazı Boyutu:

Çiğli Belediye Başkanı Hasan Arslan Kurban Bayramı öncesinde şantiye ve idari binadaki personelle bayramlaştı. Şantiyedeki bayramlaşmaya DİSK Genel Başkanı Kani Beko, idari binadaki bayramlaşmaya CHP İzmir Milletvekili Mustafa Balbay katıldı.

Çiğli Belediye Başkanı Hasan Arslan Kurban Bayramı dolayısıyla bayramlaşma programına ilk olarak şantiye ve idari hizmet bina çalışanlarıyla başladı. Önce şantiyedeki personelle hizmet salonunda bayramlaşan Başkan Arslan’a, DİSK Genel Başkanı Kani Beko, Disk Genel İş Genel Başkanı Remzi Çalışkan, DİSK Genel Sekreteri Cafer Gonca, DİSK Genel-İş 5 No’lu şube yöneticileri, CHP Çiğli İlçe Başkanı Zeynel Mertoğlu, CHP Çiğli İlçe Kadın Kolları Başkanı Sema Kök, belediye meclis üyeleri ve bürokratlar eşlik etti. Başkan Arslan, Kurban Bayramı’nın birleştirici, bütünleştirici ve dayanışmacı gücünden faydalanılması gerektiğini vurgulayarak, birlik ve beraberliğin önemini vurguladı.

Mustafa Balbay bayramlaşmada
Şantiyedeki bayramlaşmanın ardından Başkan Arslan ve beraberindeki heyet belediye idari binasına geçerek, meclis salonunda personelle bayramlaştı. Bayramlaşma törenine CHP İzmir Milletvekili Mustafa Balbay da katıldı.
 
Erken ikramiye ödemesi
Başkan Arslan Kurban Bayramı öncesinde çalışanların bayram masraflarını düşünmeyi de ihmal etmedi ve işçilerin daha sonraki aylarda alması gereken ikramiyelerini erken ödedi ve işçilere 480 TL’lik gıda fişlerini de dağıttı.

Başkan Arslan; “Barış ve Huzur gelsin ”
Ülke sorunlarına kısaca değinen Başkan Hasan Arslan, “Kurban Bayramı’nda sizlerle bayramlaşmanın buruk sevincini yaşıyoruz. Yine de bugün burada bayram kutlaması için buluştuk. Hepinize Çiğli halkına en iyi hizmeti verdiğiniz için buradan teşekkür ediyorum. Ekip ruhu içinde Çiğli halkına hizmet ediyoruz. Biz sizler için varız, sizler hep beraber Çiğli için varsınız. Emeğinize saygı duyuyorum ve sizlere maaşlarınızı, gıda fişlerinizi ve ikramiyelerinizi aksatmadan vermeye çalışıyoruz. İş barışının sağlanması adına çok yol aldık. Bayramlar uzlaşma, kucaklaşma, barışma günlerimizdir. Tüm sevdiklerinizle geçirdiğiniz; huzurlu, mutlu ve sağlıklı bir bayram diliyorum” dedi.  

YORUM YAZ
Diğer Haberler

Çiçek Festivali 25. Kez Kapılarını Açtı

Cumhuriyet tarihinin en önemli kırılma noktalarından biridir

Cumhurbaşkanlığı Bisiklet Turu düzenlemesi

Şarkılı mesaj

Küçük başkan Ali Dönmez

Çocuk başkanlardan anlamlı mesaj

Arşiv