Belediyede Bayramlaşma

Çiğli Belediye Başkanı Hasan Arslan Ramazan Bayramı dolayısıyla bayramlaşma programına ilk olarak şantiye ve idari hizmet bina çalışanlarıyla başladı.

  • 0
  • 537
Belediyede Bayramlaşma
© bizimizmir.net
Yazı Boyutu:

Çiğli Belediye Başkanı Hasan Arslan Ramazan Bayramı dolayısıyla bayramlaşma programına ilk olarak şantiye ve idari hizmet bina çalışanlarıyla başladı. Önce şantiyedeki personelle hizmet salonunda bayramlaşan Başkan Arslan’a, belediye meclis üyeleri ve bürokratlar eşlik etti. Başkan Arslan, Ramazan Bayramı’nın birleştirici, bütünleştirici ve dayanışmacı gücünden faydalanılması gerektiğini vurgulayarak, birlik ve beraberliğin önemini vurguladı.

Başkan Arslan; “Barış ve Huzur gelsin”
Ülke sorunlarına kısaca değinen Başkan Hasan Arslan, “Ramazan Bayramı’nda sizlerle birlikteyiz. Hepinize Çiğli halkına en iyi hizmeti verdiğiniz için buradan teşekkür ediyorum. Ekip ruhu içinde Çiğli halkına hizmet ediyoruz. Biz sizler için varız, sizler hep beraber Çiğli için varsınız. Emeğinize saygı duyuyorum ve sizlere maaşlarınızı, gıda fişlerinizi ve ikramiyelerinizi aksatmadan vermeye çalışıyoruz. Bayramlar uzlaşma, kucaklaşma, barışma günlerimizdir. Tüm sevdiklerinizle geçirdiğiniz; huzurlu, mutlu ve sağlıklı bir bayram diliyorum” dedi.
 

YORUM YAZ
Diğer Haberler

ilk resmi ziyaret mezun olduğu üniversiteye

Baharı Başkan Mutlu’yla karşıladı

Kültürel mirasımızı korumak en önemli amacımız

162 bin araç, 1 milyon civarında kişi

Bayram sonrası sokağın nabzını tuttu

Ayvalık'ta coşkulu karşılama

Arşiv