“Ben Anadolu” prömier’ini Soyer’de yaptı

  • 0
  • 1.473
Yazı Boyutu:

2011’de kurulan tiyatro ve sanat Platformu Hedef Tiyatro’nun hazırladığı “Ben Anadolu” oyununun prömier’i Soyer Kültür Sanat Fabrikası Görsel Sanatlar Salonu’nda gerçekleşti. İzleyenlerin salona sığmadığı oyun büyük beğeni ve alkış aldı.  Oyun kış sezonunda SKSF’de sergilenecek.
 
Soyer Kültür Sanat Fabrikası yine bir ilke imza attı. 2011’de kurulan tiyatro ve sanat Platformu Hedef Tiyatro’nun hazırladığı “Ben Anadolu” oyununun prömier’i Soyer Kültür Sanat Fabrikası Görsel Sanatlar Salonu’nda gerçekleşti. İzleyenlerin salona sığmadığı oyun büyük beğeni ve alkış aldı… Oyun kış sezonunda SKSF’de sergilenecek.
 
Genç oyuncu ve eğitmenlerin içinde yer altığı tiyatro ve sanat platformu Hedef Tiyatro daha önce “Bir Kadın, Bir Erkek”, kadına şiddet ve faili meçhul kavramını ele aldığı "Çığlık" oyunlarını sahnelemişti. Tiyatro ekibi şimdi de Anadolu topraklarındaki kadın kavramını ele aldığı "Ben Anadolu" adlı oyunu hazırladı.
 
Ekibin ilk gösterimi kültür ve sanata ev sahipliği yapmanın gururunu yaşayan Soyer Kültür Sanat Fabrikası’nda kalabalık bir izleyici topluluğu önünde gerçekleşti. Oyunun bitiminde izleyiciler oyuncuları ve ekibi dakikalarca alkışladı. Oyun önümüzdeki kış sezonunda Soyer Görsel Sanatlar Salonu’nda sergilenecek.

BEN ANADOLU- HEDEF TİYATRO
Yazan: Güngör Dilmen
Reji Ekibi: Ömer Polat, Gül Urgan, Elif Göksuner
Özgün Müzik: Rezan Yazkan
Müzik Tasarım:Atilla Oral
Kostüm Tasarım:Ayşe Sayın
Özgün Resim:Nurşen Kulattı
Oyuncular: Bengisu İnan, Mehtap Arat, Dilek İnan,Gülbin Baydur, Ferihan Duygu,Merih Yüksel, Evrim Yakın, Nusret Şişik, Hülya Alpaslan, Hülya Dönkal,Elif Sena Süt,Yasemin Buldu, Yalçın Nazlı, Ercüment Bilgili,Nurşen Kulattı.
Hedef Tiyatro Mayıs 2011' de kurulmuş bir tiyatro ve sanat platformudur.Genç oyuncu ve eğitmenler bu platformda yeni ve özgün denemeler gerçekleştirmekte ve platformun içinde bulunun tüm tiyatro gönüllüleriyle çalışmalar oluşturmaktadır.

YORUM YAZ
Diğer Haberler

Genç sanatçıdan keman resitali

Alice’den esinlendi

Doğa Kent Sanat Karma Sergisi Çetin Emeç'de

ASEV'den ‘Solistler Geçidi’

Sanayiden Sanata

Lise öğrencilerinden ingilizce müzikaller

Arşiv