Ben yaptım oldu

  • 0
  • 1.016
Ben yaptım oldu
© bizimizmir.net
Yazı Boyutu:

Alaçatı'da 5-12 yaşgrubu çocuklar, okulları kapandıktan hemen sonra başladıkları yaz atölyesininürünlerini büyüklere sergilemeye hazırlanıyorlar.

 

Alaçatı Sanat ve Kültür Derneği tarafından düzenlenen sergi,9 ağustos 2014 cumartesi günü saat 17-22 arasında Alaçatı Pazaryeri Camii'ndegezilebilir.

 

Alaçatı Sanat ve Kültür Derneği tarafından düzenlenen ve yazboyunca devam eden şenlik, çocukların yaz tatilinde hem eğlenecekleri, hem deyaratıcılıklarını ve el becerilerini ortaya koydukları etkinlikler biçiminde haftaiçi her gün devam etti. Etkinlikler, resmin yanı sıra fotoğraf, seramik, cam,takı ve moda tasarımı, kumaş ve taş boyama, mozaik, seramik ve hamursanatlarını da kapsıyordu. Program çocukların eğlenirken yeni arkadaşlıklarkurmasını da sağladı.

 

7 eğitmenin 10 farklı disiplinde verdiği kurslara 57 öğrencikatıldı ve her biri bir diğerinin aynı olmayan onlarca eser üretti, yeni vefarklı bir şey denemenin ve yapmanın heyecanını yaşadı.

 

Çocuklar eserlerini ‘Ben Yaptım’ sloganı ile eserleri sevdikleriyle ve Alaçatı halkıylapaylaşacaklar.  Bu sergiden elde edilecekgelir, Alaçatı'lı çocukların

 


YORUM YAZ
Diğer Haberler

Belgesel sinemanın dijital dönüşümü

2 bin saat iyilik

Fotoğrafçılığın püf noktaları “genç gözlerle” ele alındı

Yükseköğretimin Oscar’ı İzmir Ekonomi’de

Bedia Akartürk kulakların pasını sildi

“Doğu Türkistan’da Asimilasyon ve Soykırım” anlatıldı

2022-09-24-1664012764330-banner.jpg