Beno Kuryel ile Matematik Sohbetleri

Ege Üniversitesi bünyesinde ve EÜ EBİLTEM Teknoloji Transfer Ofisi çatısı altında faaliyet gösteren Ege Üniversitesi Araştırma Odaklı Öğrenci Merkezi tarafından "Prof. Dr. Beno Kuryel ile Matematik Sohbetleri" etkinliği gerçekleştirilecek.

  • 0
  • 1.245
Beno Kuryel ile Matematik Sohbetleri
© bizimizmir.net
Yazı Boyutu:

İZMİR(Ege Ajans)- Ege Üniversitesi bünyesinde ve EÜ EBİLTEM Teknoloji Transfer Ofisi çatısı altında faaliyet gösteren Ege Üniversitesi Araştırma Odaklı Öğrenci Merkezi tarafından "Prof. Dr. Beno Kuryel ile Matematik Sohbetleri" etkinliği gerçekleştirilecek.

Ege Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Necdet Budak’ın girişimleri ile geçen yıl kurulan Araştırma Odaklı Öğrenci Merkezi; araştırma yapmaya hevesli öğrencileri, güncel toplumsal sorunlara duyarlı, bu sorunlara yönelik bilimsel kanıtlara dayalı çözümler geliştirebilecek bilim insanları olmaları için eğitim ve danışmanlık hizmetleri düzenliyor.

 İlk olarak "Prof. Dr. Beno Kuryel ile Matematik Sohbetleri" etkinliği gerçekleştirilecek.  Çevrim içi olarak yapılacak olan program kapsamında öğrencilerle akademisyenler  bir araya gelecek.  20 Ocak 2020 Çarşamba günü saat 19.00’da   https://www.kisa.link/OnvB adresinden yayınlanacak olan programda Prof. Dr. Beno KURYEL;  dünya kültür tarihi boyunca üzerinde en çok konuşulan konulardan olan matematik, matematiksel düşüncenin doğası, felsefi boyutlarını sohbet ortamında paylaşacak.

YORUM YAZ
Diğer Haberler

Alper’e araştırma ödülü

Karşıyaka’da sporla iç içe nesiller yetişiyor

Destek İş Birliği Merkezi EÜ’de açıldı

Afetlere uyum sağlayabilme becerileri geliştirilecek

Mars’a Seyahat için geri sayımı başlattı

Savaşların kaderini yapay zeka belirleyecek

Arşiv