Bergama Doğa Cup'ta Şampiyon Rota Koleji

Sezon öncesi hazırlıklarını özel maçlar serisiyle sürdüren Rota Koleji, yeni kurulan ve bu sezon Bayanlar 2. Ligi’nde mücadele edecek olan Bergama Doğa Spor Kulübü’nün düzenlediği ‘Bergama Doğa Cup’ta şampiyonluğa ulaştı.

  • 0
  • 815
Bergama Doğa Cup'ta Şampiyon Rota Koleji
© bizimizmir.net
Yazı Boyutu:

Sezon öncesi hazırlıklarını özel maçlar serisiyle sürdüren Rota Koleji, yeni kurulan ve bu sezon Bayanlar 2. Ligi’nde mücadele edecek olan Bergama Doğa Spor Kulübü’nün düzenlediği ‘Bergama Doğa Cup’ta şampiyonluğa ulaştı. Bergama’da 3 gün süren turnuvanın ilk iki maçında Yunanistan’ın Orestiades ve İzmir Büyükşehir Belediyespor’u yenen Rota Koleji, turnuvanın finalinde ev sahibi Bergama Doğa Spor Kulübü ile karşılaştı. Rakibini 25-16, 19-25, 25-19 ve 25-12’lik setlerle 3-1 mağlup eden Rota Koleji bu anlamlı kupanın sahibi oldu.

Turnuvada 2 galibiyet 1 yenilgi alan Bergama Doğa Spor Kulübü ikinci, İzmir Büyükşehir Belediyespor üçüncü ve Yunanistan’ın Orestiades takımı ise dördüncü oldu. Turnuva sonrası şampiyon olan Rota Koleji’nin kaptanı Ayşe, kupasını Bergama Belediye Başkanı Mehmet Gönenç’ten aldı. İkinci olan Bergama Doğa Spor Kulübü kaptanı Yağmur, kupasını ise ev sahibi kulübün başkanı Levent Akçay’ın elinden aldı.

YORUM YAZ
Diğer Haberler

Uluslararası standartlara sahip spor tesisi için gün sayıyor

İzmir’in özel çocukları kente başarıyla döndü

DAÇKA ligde fırtına

TSYD ile Altınordu'dan iş birliği

3. Ayak ödülleri sahiplerini buldu

TSYD İzmir, Gençlik ve Spor İl Müdürü Murat Eskici'yi ziyaret etti

Arşiv