Berkcan, Konak Belediyesi’nin gururu

  • 0
  • 2.060
Yazı Boyutu:

Konak Belediyesi Taekwondo sporcularından 16 yaşındaki Berkcan Süngü  Avrupa Gençlik Olimpiyatları’nda 3’üncülük elde etti. Taekwondo branşında, Türkiye’de ilk kez bu başarıyı yakalayan sporcu olan Berkcan, 7 yaşından beri spor yapıyor.

Konak Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü’nün  başarılı sporcusu kendi dalında 2009 yılında Avrupa Taekwondo Şampiyonu olarak Türkiye’nin gururu oldu. Bu sene de Meksika’da Gençlik Olimpiyatları seçmelerine katılan Berkcan Süngü, daha sonra Singapur’da milli takım forması ile finale gitmeye hak kazandı. Süngü, yarışmalarda Türkiye ve İzmir’i  temsil ederek üçüncülük madalyasını vitrine taşıdı.

Konak Belediye Başkanı Dr. Hakan Tartan da  “Berkcan’ı Avrupa Gençlik Olimpiyatları’ndaki başarısı nedeniyle tüm içtenliğimle kutluyorum. Berkcan, hem milli takımın hem de İzmir’in gururu oldu “ dedi.

YORUM YAZ
Diğer Haberler

İzmirli dansçılardan uluslararası başarı

Başarının hediyesi son model bir otomobil

Boccia takımı, bronz madalya ile döndü

Şampiyonluğa ‘kulaç’ attı

Önce Fransa Sonra İspanya

Boccia Takımı yine zirvede

2022-09-24-1664012764330-banner.jpg