Beyaz Ödüller sahiplerini buldu

  • 0
  • 5.425
Yazı Boyutu:

Bornova Anadolu lisesi Eğitim Vakfı-BALEV'in Bu yıl 17’ncisiEge Palas Oteli’nde düzenlenen Yılsonu Balosu’nda geleneksel “Beyaz ödüller”desahiplerini buldu.
BehzatBalay, Rıfat Uslu
TunçSoyer, Kutlu Özmakinacı
ArzuYorgancıoğlu, Raşit Vural Yağcı
NezihÖztüre, Deniz Ataç


İş Dünyasına yapılan katkılar İçin Beyaz Yatırım ödülü, 1978mezunu Aktif Hukuk Bürosu Kurucusu Rıfat Uslu’ya,  Akademik alanda yapılan katkılar için Beyaz Düşünce Ödülü1969 Mezunu Türkiye’nin ilk çocuk gastroentoloji Doktoru Prof. Dr, Raşit VuralYağcı’ya, Beyaz Yorum Ödülü 1984 Mezunu- Yüksek Sadakat Grubu Kurucusu ve üyesiKutlu Özmakinacı’ya, Beyaz Yaşam Ödülü ise TEMA Vakfının Kurucusu HayrettinKaraca’ya verildi. Karaca’nın ödülünü TEMA Vakfı Yönetim Kurulu Başkanı DenizAtaç aldı.  


Gece İzmir ve İzmir dışından çok sayıda mezunu bir arayagetirdiği gecede ayrıca 1963 yılı mezunlarına günün anısı plaketleri verildi. 

Gecenin açılış konuşmasını Başkan Erhan Uzunoğlu yaptı.
 
Uzunoğlu, Türkiye'nin saygın vakıflarından BALEV’in çevresine ve topluma fayda sağlayacaksürdürülebilir projeler üretip uygulamasının yanı sıra, yaptıkları işler ilebireysel ya da kurumsal olarak toplum yaşamına olumlu katkılarda bulunmuşkişilerin de onurlandırılması gerektiğine inancıyla 1997 yılından bu yana, heryıl "Beyaz Ödüller" adı altında ödüller verdiğini” söyledi.

Balev'in İzmir'in dev bir çınarı olduğu ve bu çınarı yaşatanın mezunlarolduğunu dile getiren Uzunoğlu, “2013- 2014 yılında da Balev tam kapasite ileçalışmaya devam edecek. Şu ana kadar 40 öğrenci yatılı olarak eğitim görüyor.2014 yılında da okulumuzdan mezun olan tüm öğrencilerimize ulaşmayıhedefliyoruz.  Yıl sonunda okulda da biryılbaşı etkinliği yapılacak” diye konuştu.
 
Selçuk-Handan Merki
TunçSoyer
Mahmut-Selma Kaşkaloğlu
Sedef-Muzaffer Tunçağ
Ayşegül-Elif Kaya
BurcuGezgin
Ali-OyaKaya

 Seda-Nezih Öztüre
Yusuf-BernaAksoy
PakizeSükan,Ejide Darıcı
Çiçek Ünverir, Ayşen Özkaya, Sidal Erel, Özlem Ertürk
Meriç-İbrahimBüyükmete
YavuzErkilet- Pervin Mısırlıoğlu
GünhanErbakan, Kamil Okyay Sındır

Plaketalan 1963 mezunları

Macit Ölçer, Uğur Yazla, Ekrem Moralı, Murat Gülçağ, Çiçek Ağaoğlu, Erhan Uzunoğlu,Çağdaş akıncı, Selçuk Merki, İzzet Çiçek, Can Uluğtekin

YORUM YAZ
Diğer Haberler

Bu kermes çocukların geleceği için

Coşkulu Bahar Festivali

Bu konser Çocuk acil ve yoğun bakım için

Birinci Yılda 14 yeni üye

Soylu’ya Vefa Gecesi

Tağıl, Gabon Fahri Konsolosu

Arşiv