Beyzbolda

  • 0
  • 790
Yazı Boyutu:


Çeşitlispor branşlarında peş peşe başarılara imza atan Bostanlıspor, bu kez de TürkiyeRagbi Şampiyonası’nda mücadele edecek. Hafta sonunda Karaman’da yapılacakTürkiye Beyzbol Şampiyonası’na iddialı katılacak olan Bostanlıspor’un hedefiİzmir’e yine kupa getirmek.

2011/1012 sezonunda ilk kez katıldıkları Türkiye Beyzbol Şampiyonası’ndaüçüncülük, geçen yıl yine üçüncülük kazandıklarını belirten Bostanlıspor KulübüBaşkanı Avni Erboy, “3. Kez katılacağımız şampiyonada ilk üç içindekalacağımıza inanıyorum. Belki kazanacağımız kupanın değeri artacak. Birşampiyonluk. Neden olmasın. Karşıyaka'ya kupalardan sonra şampiyonluk getirmekistiyoruz” dedi.

Yurt genelinde hava koşullarının sıkıntılı olduğunu, bu nedenle de kafile içintüm tedbirleri aldıklarını ifade eden Avni Erboy, “Antrenörümüz Bülent Sönmezve oyuncularımıza bu şampiyonada güvenimiz sonsuz. Beyzbolde 2, softboldeki birkupanın yanına yenilerini de eklemek arzu ve amacındayız. Bu yıl ilk kezşampiyonada yaş gruplarında pilot takımlarımız da katılacak. Onlar da iddialı”dedi.
 

YORUM YAZ
Diğer Haberler

Medical Point Run, çocuklar için koştu!

Maraton İzmir’de ödüller dağıtıldı

En hızlı, en zevkli, en anlamlı maraton

Uluslararası standartlara sahip spor tesisi için gün sayıyor

İzmir’in özel çocukları kente başarıyla döndü

DAÇKA ligde fırtına

Arşiv