Beyzbolda farkını gösterdi

  • 0
  • 552
Yazı Boyutu:

Antalya Kemer’de yapılan Türkiye Beyzbol Şampiyonası’na katılanBostanlıspor 32 takım arasında farkını ortaya koydu. 10-12 yaş grubundakazandığı “En küçük sporcu” ödülünün yanı sıra, turnuva boyunca davranışlarıylaparmakla gösterilirken, ortaya koyduğu mücadele ile “geleceğin şampiyonları”olarak işaret edildi.

13-15 yaş grubunda yarıfinale yükselen Bostanlıspor, yarıfinalde Ankaraekibine, son topla maçı 6-5 kaybetti. Yenildiği takım da finalde kaybedince,statü gereği tek yenilgiyle dereceye giremedi, 4. Oldu.
“Hata yapmasak ve finale kalsak, şampiyon olarak İzmir’e dönecektik. Veya biziyenen takım finalde son anda bir sayı ile kaybetmeseydi, 3. olacaktık” diyenBostanlıspor antrenörü Bülent Sönmez, “şans bir kez bizden yana olmadı. Ancakbu durumdan ders çıkaracağız” diyerek şöyle konuştu:  “Başkanımız Avni Erboy bizi yalnız bırakmadı. Her maçımızda yanımızdaydı. Hem10-12, hem de 13-15 yaş grubumuz en alt yaştaki sporcularla mücadele etti.Gelecek yıl yaşıtlarımızla oynayacağız. Acısını çıkaracağız. +16 da dâhil 3kategoride kupa alacağız” dedi.

Beyzbolde Bostanlıspor’un farkını gerçekten gösterdiğini ve Kemer’dekişampiyonada taktir topladığını belirten Bostanlıspor Başkanı Avni Erboy,“sonuçtan çok örnek takımlar olarak gösterilmek bizi mutlu etti.  10-12yaş grubumuzda yer alan Mehmet Can Kömürcü 8 yaşında olması nedeniyleturnuvanın en küçük sporcusu ödülünü aldı. Takımımız turnuvanın en gençtakımıydı. Bir üst kategorideki takımımız da yaşıtlarından 2 yaş küçük olmanındezavantajını yaşadı. Şans da yanımızda olmayınca şampiyonluk gitti. 32 takımarasında alınan 4.lük başarı. Ancak biz başarı olarak kabul etmiyoruz.Sporcularımızın maç sonundaki gözyaşları bunu gösterdi. Final oynamakhakkımızdı ama olmayınca da olmuyor. Beyzbolde yatırıma İzmir’in tek kulübüolarak devam edeceğiz. Karşıyaka Belediyesi’nin desteğiyle gelecek turnuvalardahedef kesinlikle şampiyonluk olacak” dedi.
 

YORUM YAZ
Diğer Haberler

Sporda Bayraklı farkı!

Medical Point Run, çocuklar için koştu!

Maraton İzmir’de ödüller dağıtıldı

En hızlı, en zevkli, en anlamlı maraton

Uluslararası standartlara sahip spor tesisi için gün sayıyor

İzmir’in özel çocukları kente başarıyla döndü

Arşiv