Bir katkı da bizden olsun konseri

  • 0
  • 1.524
Yazı Boyutu:

Güzelbahçe 100’ncü Yıl Rotary Kulübü, Fransız KültürMerkezi’nde "Bir Katkı da Bizden Olsun" konseri düzenlendi.

Konserin adını "Bir Katkı da Bizden Olsun" olarakbelirleyen İzmirli sanatçılar; Soprano Selmin Günöz, Özlem Nazlıaslan, SelinKaya, Tenor Kaner Sümer ile  piyanistİlgi Esin, dünyadan çocuk felcini silmek için yapılan çalışmalarkapsamında  sahne aldılar.

Rotaryenlerin yanısıra çok sayıda müzikseverin de yoğun ilgigösterdiği konserde Haendel, Mozart, Puccini, Verdi gibi bestecilerinoperalarının yanısıra, Damdaki Kemancı, Cats, Şendul gibi eserlerin tanınmışbölümleri, Napoliten Şarkılar ve Türk Eserleri de seslendirildi.  

Konser bitiminde konuşan Güzelbahçe 100’ncü YılRotary dönem başkanı Melek Coşkun, konserin amacının "Çocuk Felcini TümDünyada Bitiriyoruz" çalışmasına katkıda bulunmak olduğunu belirterekkonserin adının da Soprano Selmin Günöz tarafından "Bir Katkı da BizdenOlsun" olarak belirlendiğini ve konserin tüm gelirinin çocuk felci aşısıiçin kullanılacağını söyledi. Kulüp Başkanı Coşkun ve 2440’ncı Bölge FederasyonBaşkanı Esat Kardiçalı sanatçılara plaket ve fidan sertifikalarıyla teşekküretti.
 

YORUM YAZ
Diğer Haberler

Genç Sanatçılar sahnede

İzmir Aşkına Adana yolcusu

Köy Enstitüleri Fikir Ve Kültür Günleri başlıyor

Adasu yeteneği ile fark yaratıyor

İzmir Kitap Fuarı baharın coşkusuyla Kültürpark’ta

Son başvuru tarihi 23 Nisan!

Arşiv