Bir kez daha yeşil bayrak ödülü

İTÜ Geliştirme Vakfı İzmir Okulları, Eko- Okullar Programı kapsamında yaptığı çevreci çalışmalarla "Yeşil Bayrak" Ödülü almaya hak kazandı.

  • 0
  • 360
Bir kez daha yeşil bayrak ödülü
© bizimizmir.net
Yazı Boyutu:

Uluslararası Eko- Okullar programına katılan İTÜ Geliştirme Vakfı İzmir Okulları, Enerji teması ile çevreye duyarlı okul anlamını taşıyan “Yeşil Bayrak Ödülü”ne layık görüldü.

Doğal hayatı korumayı ve geliştirmeyi yaşam biçimi haline getirmiş olan İTÜ Geliştirme Vakfı Özel İzmir Anaokulu, 2015 yılında çevre bilinci, çevre yönetimi ve sürdürülebilir kalkınma eğitimi vermek için uygulanan bir program olan Eco-School projesine dahil oldu. İTÜ GVO İzmir, her iki yılda bir değişen temalarla ile ilgili yapılan çalışmalar sonucunda 2017, 2019, 2021 yıllarında "Yeşil Bayrak" ödülü alarak öğrencilerinde farkındalık yaratmaktadır.

İTÜ GVO İzmir Kurucu Temsilcisi Esra Sandalcı Adam, çevreye duyarlı bir nesil yetiştirmek, gelecek nesillere daha temiz bir dünya bırakmak ve öğrencilerimizi çevreyi koruma bilinci ile yetiştirmek en önemli görevlerimizden biri. Bu bilincin de en küçük yaştan başlayacağına olan inancımızla Eco-School projesinin bir parçası olmaktan, Yeşil Bayrak almaktan gurur duyuyoruz. Öğretmen ve öğrencilerimizle bu alanda yapılacak tüm çalışmalara hız kesmeden devam edeceğiz, dedi.
 

YORUM YAZ
Diğer Haberler

Sahnede şarkı, parkurlarda oyun

Kalitesini bir kez daha tescilledi

Genlerimizde ‘iyi eğitim’ var

Deü'nün Kalitesine Bir Tescil de Epdad'dan

Yaşar Üniversitesi 23 yaşında

57. Alay temsili sancağını 1 milyonun üzerinde kişi ziyaret etti

Arşiv