Bir kitap iki imza

Cumhuriyetin 99. yılını karşılarken büyük bir armağan olan 2022 İZKİTAP İzmir Kitap Fuarı her zaman olduğu gibi 7’den 77’ye kitapseverleri çekti.

  • 0
  • 516
Bir kitap iki imza
© bizimizmir.net
Yazı Boyutu:

Cumhuriyetin 99. yılını karşılarken büyük bir armağan olan 2022 İZKİTAP İzmir Kitap Fuarı her zaman olduğu gibi 7’den 77’ye kitapseverleri çekti.

Fuarda yer alan standlarda beğendikleri yazarların imzalı kitabına sahip olmak isteyenler uzun kuyruklar oluşturdu.
Yağmur Yayın Grubu’da imza kuyruğundan nasibini alanlar arasında yer aldı ve Masal Yazarı- Çizeri, Sahne Ressamı, TOBAV’ın Gönüllülük esasıyla çalışan Başkanı Hale Gökalpsezer, Cumhurbaşkanlığı Senfoni OrkestrasI Şefi Gürer Aykal’a ithaf ettiği Minik Şef adlı kitabını Gürer Aykal ile yan yana imzaladı. Gökalpsezer’in hem yazıp hem çizdiği, Gürer Aykal’ın küçük sanatçı adaylarına seslenişinin yer aldığı kitapta yazarın oğlu IŞIK Soyluer’in QR Code aracılığıyla izleyebilecekleri canlı piyano performansı da yer alıyor.

Fuar’da yazar, şair, Dramaturg Haluk Işık’da Oğlum Mustafa, Zübeyde Hanım Anlatıyor kitaplarını imzaladı. Yağmur Yayın Grubu Ege Bölge Yöneticisi Ercan Günaydın, “Geçirilen uzun, sıkıntılı bir dönemden sonra hepimiz ihtiyacımız olan enerjiyi bugün birbirimizle paylaştık. İzmir okuyucusu kitapları, yayınevleri ve yazarlar okuyucularını özlemişti. Aydınlık, umut dolu bir cumhuriyet günü geçirdik hep birlikte” dedi.

YORUM YAZ
Diğer Haberler

İzmirliler için çizecekler

Cumhuriyet Çocuklarından 23 Nisan Konseri

İzmir Kitap Fuarı kitapseverlerin Kültürpark özlemini giderdi

Nar Mevsimi okurları ile buluştu

İzmirliler İZKİTAP Fest’e akın etti

Festivali’nde Ayhan Sicimoğlu rüzgarı

Arşiv