“Bizim çocuklar” yine şampiyon

  • 0
  • 616
Yazı Boyutu:

İzmirBüyükşehir Belediyesi Okçuluk Takımı, Antalya’da düzenlenen UluslararasıOkçuluk Şampiyonası’nda ulusal klasmanda hem erkeklerde hem de bayanlardaTürkiye Şampiyonu oldu. İzmirli sporcular, 11 ülkeden 505 sporcunun yeraldığı  uluslararası kategoridekibireysel yarışmalarda ise bir altın bir gümüş madalya kazandı.  

Pek çok ulusal ve uluslararasımüsabakadan şampiyonluklarla dönen İzmir Büyükşehir Belediyesi Okçuluk Takımı,Antalya’da düzenlenen Uluslararası Kahraman Bagatır Okçuluk Şampiyonası’nda dayine zirveye çıktı. Türkiye, Azerbaycan, Hollanda, İsviçre, Almanya, Rusya,Estonya, İngiltere, Irak, Gürcistan ve Moldova’dan 505 sporcuylagerçekleştirilen şampiyonada, İzmir Büyükşehir Belediyesi sporcusu DemirElmaağaclı, makaralı yay kategorisinde altın madalya kazandı. Olimpik yayerkeklerde Hasan Orbay, Hollandalı rakibi Sjef Van Der Berg’e yenilerek İzmir’egümüş madalya getirdi. Bayanlarda ise mavi-beyazlı takımdan Aybüke Aktunadördüncü oldu.

Ulusal klasmanın da yer aldığışampiyonada, isabetli atışlarla rakiplerini geride bırakan İzmir BüyükşehirBelediyesi, hem erkek hem de bayanlarda takım halinde Türkiye şampiyonluğaulaştı. 

Türkiye’de okçulukta zirvenintek sahibi olduklarını belirten İzmir Büyükşehir Belediyesi Okçuluk TakımıTeknik Direktörü Cumhur Yavaş, “Bayan ve erkek takımlarımız şampiyonluğu yinekimseye bırakmadı. Kulübümüz, Türk okçuluğuna her zaman olduğu gibi hizmetvermeye devam ediyor. Başarılarımız devam edecek” dedi.
 

YORUM YAZ
Diğer Haberler

Ferdi Zeyrek MTB Cup Sona Erdi

Spor istasyonlarının dördüncüsü Kültürpark’ta açıldı

İzmirli dansçılardan uluslararası başarı

Başarının hediyesi son model bir otomobil

Boccia takımı, bronz madalya ile döndü

Şampiyonluğa ‘kulaç’ attı

2022-09-24-1664012764330-banner.jpg