Bizimizmir Homeros Ödülleri sahiplerini buluyor

Duayen gazeteci Mehmet Kurt’un imtiyaz sahibi olduğu  www.bizimizmir.net haber portalı’nın 20, İnternet televizyonu Bizimizmir.TV’nin 10, Bizimizmir Magazin Dergisi’nin 6. Yaşı, Bizimizmir Homeros ödülleriyle taçlanacak.

  • 0
  • 937
Bizimizmir Homeros Ödülleri sahiplerini buluyor
© bizimizmir.net
Yazı Boyutu:

Duayen gazeteci Mehmet Kurt’un imtiyaz sahibi olduğu  www.bizimizmir.net haber portalı’nın 20, İnternet televizyonu Bizimizmir.TV’nin 10, Bizimizmir Magazin Dergisi’nin 6. Yaşı, Bizimizmir Homeros ödülleriyle taçlanacak.   
Aegean Band’ın müzikleriyle renk katacağı gecede, her dalda ayrı ayrı oluşturulan jüri tarafından yapılan değerlendirme sonucu belirlenen kişi ve kurumlara Bizimizmir Homeros Ödülleri verilecek.

Bizimizmir Homeros Ekonomiye Katkı Ödülü EİB, İZTO, EBSO ve İTB yöneticisi arasında paylaşıldı. İzmir Ekonomisini daha iyi bir konuma getirebilmek için güç birliğine giderek İzmir iş dünyasındaki ortak proje geliştirmenin tohumlarının atılmasının önünü açan, Dikili’de Tarıma Dayalı İhtisas Organize Sanayi Bölgesi, Torbalı’da Mobilya Organize Sanayi Bölgesi, girişimcilerle yatırımcıları buluşturacak İZQ Girişim ve İnovasyon Merkezi, İzmir’i lojistik alanında büyük bir merkez konumuna getirecek Kemalpaşa Lojistik Merkezi, 31 Ekim 2020 tarihinde yaşanan İzmir depremi sonrasındaki “Birlikten İzmir Doğar” kampanyasını başlatan, kısacası 4 yılda İzmir’e çok sayıda eser kazandıran Ege İhracatçı Birlikleri Koordinatör Başkanı Jak Eskinazi, İZTO Başkanı Mahmut Özgener, EBSO Başkanı Ender Yorgancılar ve İzmir Ticaret Borsası Başkanı Işınsu Kestelli ödül alacak.
Bizimizmir Homeros Eğitime Katkı Ödülü Eğitim sektöründe 50 yılı aşan İzmir Özel Türk Koleji ve Yönetim Kurulu Başkanı Oğuz Tatış’a, Sağlığa Katkı Ödülü Kalp Damar Cerrahisi Uzmanı Prof. Dr. Mustafa Özbaran’a,  Doğa’ya Katkı Ödülü Prof. Dr. Mahmut Kaşkaloğlu ile Egedeniz Tekstil’e, Gastronomi’ye Katkı Ödülü Ahmet Güzelyağdöken’e, Basına Katkı Ödülü Gözlem Gazeteci sahibi Çetin Gürel’e, Turizme Katkı Ödülü Oğuz Özkardeş’e, Sanata Katkı Ödülü (Plastik Sanatlar dalında Yıldız Şima ve M. Tüzüm Kızılcan’a, Sahne Sanatları Dalı’nda Prof. Dr. Murat Tuncay ile Selmin Günöz’e, Spora Katkı Ödülü ise İZVAK- İzmir Spor Kulüpleri Birliği Vakfı’na takdim edilecek.   

11 Mayıs Çarşamba akşamı Bayraklı La Vie Nouvelle’de gerçekleşecek gecede geçen yıl aramızdan ayrılan Sancar Maruflu, Prof. Dr. Şadan Gökovalı, Prof. Dr. Hülya Nutku, A. Kemal Baysak, Ayşe Mayda ve Erdoğan Özgörkey’de anılacak.
 

YORUM YAZ
Diğer Haberler

Vicdanım rahat, kafayı yastığa koyduğumda huzurla uyuyacağım

İGC halkın haber alma hakkının teminatı

Kardeşlik köprüsü, ‘Hatay Basın Merkezi' ile yaşayacak

İzmir’e bir onur daha…

Folkart'dan ilk Sürdürülebilirlik Raporu

İzmir’e 4 yeni fabrika, 4 yeni Cumhuriyet kalesi kazandırdık

Arşiv