Bizimizmir Magazin’e Şef damat

Bizimizmir Magazin Dergisi Moda Editörü Müge Korkmaz ile Girişimci şef Alcan Erbuğa düzenlenen törenle yaşamlarını birleştirdi.

  • 0
  • 31.080
Bizimizmir Magazin’e Şef damat
© bizimizmir.net
Yazı Boyutu:

Bizimizmir Magazin Dergisi Moda Editörü Müge Korkmaz ile Girişimci şef Alcan Erbuğa düzenlenen törenle yaşamlarını birleştirdi.

Uzun bir zamandır tanışan, 2 yıl önce arkadaş ortamında tanışıklıkları arkadaşlığa dönüşen, geçen zaman içinde oluşan sevgi zincirine kapılarak evliliğe karar veren ve geçtiğimiz yıl aile arasında gerçekleşen bir nişanla evlilik yolundaki ilk resmi adımı atan çift, Wyndham Grand İzmir Özdilek’de düzenlenen törenle evliler kervanına attılar.  Çifti yalnız bırakmayan konuklar Pandemi nedeniyle olağan üstü dikkatli davranarak sosyal mesafeyi korumaya azami özen gösterdiği düğün Deniz – Merve Doğan ikilisinin gece için hazırladıkları özel program ile renklendi.

Bornova Belediye Başkanı Dr. Mustafa İduğ’un nikah akdini yerine getirdiği törenin tanıklıklarını Bizimizmir Magazin Dergisi İmtiyaz Sahibi Mehmet Kurt, İzmir Ticaret İl Müdürü Şahin Ersü, Müge Korkmaz’ın dedesi  Mümin Akdeniz, Ural Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Hilmi Urul üstlendi.

İzmir Ticaret Odası Eski Meclis Üyesi-Eski Disiplin Kurulu Üyesi, Megatek Otomotiv Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Korkmaz- Yönetim Kurulu Üyesi Gülten Korkmaz çifti ve Serap Eroğlu ve Salih Erbuğa, çocuklarının mutlu günlerinde kendilerini yalnız bırakmayan konukları karşılayarak tebrikleri kabul etti. Çift; Pandemi nedeniyle balayı tatilini ileri bir tarihe erteledi.

Fotoğraf Galerisi
YORUM YAZ
Diğer Haberler

Bu kermes çocukların geleceği için

Coşkulu Bahar Festivali

Bu konser Çocuk acil ve yoğun bakım için

Birinci Yılda 14 yeni üye

Soylu’ya Vefa Gecesi

Tağıl, Gabon Fahri Konsolosu

Arşiv