Bizimizmir Magazin raflarda

Sektörde 5. Yaşını kutlayan Bizimizmir Magazin Dergisi yeni sayısı yine dopdolu bir şekilde okurlarıyla buluşmaya başladı.

  • 0
  • 720
Bizimizmir Magazin raflarda
© bizimizmir.net
Yazı Boyutu:

Sektörde 5. Yaşını kutlayan Bizimizmir Magazin Dergisi yeni sayısı yine dopdolu bir şekilde okurlarıyla buluşmaya başladı. Kapağını Türk Halk Müziği’nin başarılı yorumcusu, derlemeci, eğitmen Sümer Ezgü’nün süslediği dergide Bornova’nın binici, okçu, sıcak demirci ve zihgir ustası Fatih Genel, Türk Halk Müziği’nin hormonsuz müzik olduğunu iddia eden Sümer Ezgü, Covid 19 – Maske- Mesafe ve Hijyen diyen Enfeksiyon Hastalıkları ve Klinik Biyokimya Uzmanı Dr. Tuncay Batur, herkesin kendi hikayesini yazacağını iddia eden İş İnsanı Serkan Durur, Ya olduğun gibi Görün, Ya, Göründüğün gibi ol diyen Bar Psikoloğu Ferhat Aydın, müzik sevdasının rüzgarına kapılıp yaşamını İspanya’da sürdüren Viyola sanatçısı Nehir Akansu, Organik Zeytinyağı üreticisi Pelin Omuroğlu röportajları derginin en dikkat çeken yanlarından.

Çocuk Cerrahı – Ressam Doc. Dr. Fatih Kızılcan sergisi, Turgut Ayker Senyör Tenis Turnuvası, Skal İzmir’e çifte Onur, Neopolis’in eserleri, usta gazeteciler; Serhan Şarman’ın Kula gezi yazısı, Yaşar Aksoy’un İzmir Basın ve eğlence dünyasından bir yıldız kaydı: Nedim Demirağ,  Hürol Dağdelen’in 65 Yaş ve üstü kahramanları,  Pınar Kurt Çalık’ın güzellik, PCC Dr. Hülya Yurttaş Pirinççi’nin İnsana Bütünsel Bakış, Beslenme ve Diyet Uzmanı Deniz Zünbülcan’ın bağışıklığı güçlendiren Püf noktaları,  Prof. Dr. Ali Rıza Alpöz’ün Diş Macunları ve Fırçalama,  Opr. Dr. Lale Geribeyoğlu’nun Göz sağlığını korumak ve hastalıklarını tedavi etmek, Aylin’in (Akdoğan) Sanat Ajandası, Emin Yeğinboy’un Sineması, ünlü Astrolog Filiz Özkol’un Burç Yorumları’da derginin okunası köşelerini oluşturuyor.

Bizimizmir Magazin Dergisi’nin bu sayı QR Code’da da coştuğunu söyleyen Bizimizmir Medya Grubu Başkanı -Genel Yayın Yönetmeni usta gazeteci Mehmet Kurt, her konuda olduğu gibi QR Code konusunda da fark attıklarını belirterek, “Okurlarımız telefonlarının kameralarına okutarak bulundukları sayfa ile ilgili videoları da izleme olanağı ve ayrıcılığına sahip olacak.  

YORUM YAZ
Diğer Haberler

Çiçek Festivali 25. Kez Kapılarını Açtı

Cumhuriyet tarihinin en önemli kırılma noktalarından biridir

Cumhurbaşkanlığı Bisiklet Turu düzenlemesi

Şarkılı mesaj

Küçük başkan Ali Dönmez

Çocuk başkanlardan anlamlı mesaj

Arşiv