BNG, İZMİR’DEKİ İLK MAĞAZASI AÇTI

  • 0
  • 3.038
BNG, İZMİR’DEKİ İLK MAĞAZASI AÇTI
© bizimizmir.net
Yazı Boyutu:

Milano Fashion Week takvimine kabul edilen ilk ve tek Türk markası olarak tanınan BNG, yeni mağazasını İzmir’de, Alsancak İtalya Sokağı’nda açtı.
Bodrum Yalıkavak mağazasında ardından İzmir Alsancak’ta da moda tutkunlarıyla buluşan BNG’nin özel açılışının ev sahipliğini ise, BNG markasının kurucuları Nilgün ve Bülent Gülen çifti ile BNG Alsancak mağazasının yöneticileri Fatih ve Serpil Atlet çifti yaptı.

Açılışa “Muhteşem Yüzyıl” dizisindeki “Valide Sultan” karakteriyle kamera önündeki başarısını bir kez daha kanıtlayan ünlü oyuncu Nebahat Çehre’nin yanısıra çok sayıda İzmirli sima açılışa katıldı. 
Açılış kokteyline katılan konuklara BNG’nin “Doğanın Nimetleri” temalı koleksiyonu da bu açılışa özel ilk kez sunuldu.  Keyifle modelleri izleyen konuklar, Nebahat Çehre ile selfie yapabilmek için çaba harcadı.

BNG markasının 2016 Kış Koleksiyonu’nun da ilk kez lanse edildiği açılışta, davetliler gözde parçaları dikkatle inceledi. Davetliler, markanın asimetrik kesimli gömleklerine ve şalvar model pantolonlarına tam not verdi. Etkinlikte özel olarak hazırlanan lezzetli tadımlıklar konukların beğenisini kazandı. İzmir’deki ilk mağazasıyla BNG tutkunlarıyla buluşan marka, İzmir’in keyifli atmosferine renk getirdi.

Markanın 2016 Kış Koleksiyonu’nu detaylı inceleme fırsatı bulan Çehre, “Moda, benim için bana yakışandır. Şimdiye kadar hiçbir ürünü, sadece moda olduğu için kullanmadım. BNG ise, birbiriyle kolaylıkla kombinleyebildiğim parçaları barındıran, çizgilerini çok beğendiğim bir marka. Ürünlerini kendime çok yakıştırdığım gibi, her sezon yeni parçalarını da keyifle inceliyorum” dedi.
 
Yeşim – Turgay Kömürcüoğlu
İzel Gölcük
Ece Zeynep Özyalçın, Lara Mira Özyalçın
Seyhan Özdemir
Esra Özyalçın
Nilgün- Bülent Gülen
Sinem Turan
Seval Semercioğlu
Burçin Ünüvar
Aysun Arkın
Semra Çerik
Fatma Serficeli, Sevil Duysak, İlke Atlet
Nebahat Çehre
Burcu Karakurt
 

YORUM YAZ
Diğer Haberler

Tağıl, Gabon Fahri Konsolosu

8 Mart buluşması

Mübeccel ile İrfan yaşamlarını birleştirdi

31. İzmir Avrupa Caz Festivali başladı.

Cesaretin İvmesi

Ekol Sağlık Grubu 17 Yaşında

Arşiv