Bornova Atatürk Spor Salonu’nda basketbol şenliği

  • 0
  • 716
Bornova Atatürk Spor Salonu’nda basketbol şenliği
© bizimizmir.net
Yazı Boyutu:

Bornova Belediyesi ve İzmir Büyükşehir Belediyesi’nin işbirliğiyle yapımı tamamlanarak Basketbol Gençler Türkiye Şampiyonası ile açılışı yapılan Altındağ semtindeki Bornova Atatürk Spor Salonu, ‘Bornova Belediye Başkanlığı Minikler Basketbol Şenliği’ne de ev sahipliği yaptı. Bornova Belediyesi’nce düzenlenen Şenlik, 8 takımın katılımıyla büyük coşkuya sahne oldu.

Altındağ semtindeki Bornova Atatürk Spor Salonu’nda gerçekleştirilen Bornova Belediye Başkanlığı Minikler Basketbol Şenliği’ne 12 yaş grubunda 8 takım katıldı.  Tribünlerde maçları izleyen vatandaşlar tezahüratlarıyla coşkuyu artırdı. Her takımın 4 maç yaptığı ve resmi hakemlerin görevli olduğu turnuva iki gün boyunca basketbolseverleri buluşturdu.

Bornova Belediye Başkanlığı Minikler Basketbol Şenliği’ne, Bornova Belediyesi Spor Külübü, Karşıyaka Spor Kulübü A ve B takımı, Gelişim Koleji, Mavişehir Spor Kulübü, Aydın DG Spor Kulübü, Ege Gençlik Spor Kulübü ve Ege Olimpik Basketbol Spor Kulübü katıldı.

Bornova Belediye Başkanı Olgun Atila, tüm katılımcı takımlara teşekkür ederek, “İlçemizde spor alt yapısına her geçen gün yeni tesisler kazandırıyoruz. Bu tesislerimizde geleceğin önemli sporcularının yetişeceğine inanıyorum. Tüm Bornovalıların, özellikle de çocuk, genç ve kadınlarımızın belediyemizin tesislerinden ve spor kurslarından daha fazla yararlanmasını diliyorum” dedi.
 

YORUM YAZ
Diğer Haberler

Uluslararası standartlara sahip spor tesisi için gün sayıyor

İzmir’in özel çocukları kente başarıyla döndü

DAÇKA ligde fırtına

TSYD ile Altınordu'dan iş birliği

3. Ayak ödülleri sahiplerini buldu

TSYD İzmir, Gençlik ve Spor İl Müdürü Murat Eskici'yi ziyaret etti

Arşiv