Bornova Belediyesi huzurlu bir bayram için tüm tedbirleri aldı

  • 0
  • 1.429
Bornova Belediyesi huzurlu bir bayram için tüm tedbirleri aldı
© bizimizmir.net
Yazı Boyutu:

Bornova Belediyesi, Ramazan Bayramı’nı vatandaşların huzuriçinde geçirebilmesi için tüm hazırlıkları yaptı. Bayram öncesinde gıdadenetimlerini yoğunlaştıran Bornova Belediyesi’nin pek çok birimi RamazanBayramı boyunca iş başında olacak. Temizlik, sağlık, hijyen bakımından hertürlü kontrolü yapacak olan ekipler, vatandaşlardan gelen şikayetleri dedeğerlendirecek. Diğer günlerde olduğu gibi bayram boyunca da temizlik ekipleri24 saat hizmet vermeye devam edecek. Zabıta personeli de görevinin başındaolacak
 
 
Vatandaşlar Ramazan Bayramı’nda da her türlü ihtiyaçları veşikayetleri için Bornova Belediyesi'ni arayabilecek. Her türlü sorun veihtiyacın karşılanması için Bornova Belediyesi Ramazan Bayramı’nda davatandaşın yanında olacak. Bornova Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü, SağlıkMüdürlüğü, Zabıta Müdürlüğü, Fen İşleri Müdürlüğü’nde görevlendirdiği personel ilevatandaşlara hizmete devam edecek.

Ramazan Bayramı’nda da her zaman olduğu gibi vatandaşlarınyanında olacaklarını ve hizmet üretmeye devam edeceklerini söyleyen BornovaBelediye Başkanı Olgun Atila, “Bornova Bizim Evimiz sloganıyla yola çıkmıştık.Bu bayramı Bornovamızda, evimizde coşku içinde kutlayacağız. Belediyehizmetlerimiz bayramda da devam edecek” dedi.

 


YORUM YAZ
Diğer Haberler

İzmir-Cape Town iş birliği

Hıdırellez dileği barış, adalet ve refah

Karabağlar Hıdırellezle coştu

Başkan Mutlu Hıdırellez Şenliği’ne katıldı

Hıdırellez ve bahar coşkusu

Şenlik havasında Hıdırellez

Arşiv