Bornova’da Erdal Erzincan ve Kayhan Kalhor rüzgarı

  • 0
  • 1.119
Bornova’da Erdal Erzincan ve Kayhan Kalhor rüzgarı
© bizimizmir.net
Yazı Boyutu:

İzmir BüyükşehirBelediyesi ile Bornova Belediyesi’nin birlikte düzenlediği, ‘Aşık Veysel SanatGünleri’ Bornova akşamlarını şenlendirmeye devam ediyor. Türk Halk Müziği’ninünlü isimleri Erdal Erzincan ile Kayhan Kalhor da Aşık Veysel Rekreasyon AlanıAmfi Tiyatrosu’nda sevenleriyle buluştu. Enstrümantal bir performans sergileyenikili kabak kemane ve bağlama ile izleyenleri coşturdu

 

İzmir Büyükşehir Belediyesi ve Bornova Belediyesi’nin 17Haziran’da Şükriye Tutkun konseri ile başlattığı ‘Aşık Veysel Sanat Günleri’İzmirlilerin yoğun ilgisiyle devam ediyor. Her Çarşamba saat 21.00’de sevilensanatçılarla İzmirlileri buluşturan Aşık Veysel Sanat Günleri’nin bu haftakikonuğu Türk Halk Müziği sanatçıları Erdal Erzincan ile Kayhan Kalhor oldu.

 

Bornova Belediye Başkanı Olgun Atila’nın da binlerceİzmirliyle birlikte izlediği konserde bağlama ve kabak kemanenin birlikteliğiunutulmaz bir gece yaşattı. Erdal Erzincan’ın bağlaması, Kayhan Kalhor’un dakabak kemanesi ile ortaya koyduğu enstrümantal performans büyük beğeni topladı.Bornova Belediyesi’nin ev sahipliğindeki konserde duygulu anlar yaşandı.

 

Konserin sonunda sahneye çıkarak Erdal Erzincan ve KayhanKalhor’a birer buket çiçek vererek teşekkür eden Bornova Belediye Başkanı OlgunAtila, “Hep beraber coşkuyla sanatın bütün güzelliklerini Bornova’ya yakışırbir şekilde yaşatmalıyız. Erdal Erzincan ve Kayhan Kalhor bize çok güzel birgece yaşattı. Onlara teşekkür ediyorum” dedi.


YORUM YAZ
Diğer Haberler

Sanat ve ideoloji konuşuldu

Sessizce, TAD'da

İzmir 3. Uluslararası Çoksesli Korolar Festivali’ne hazırlanıyor

Loreena McKennitt geliyor

“İki Yaka Livaneli Şarkıları” depremzede öğrenciler için

Valslerden Semailere

Arşiv