Bornova’da futbol heyecanı

  • 0
  • 1.811
Yazı Boyutu:

Amatör sporun her dalına destek veren Bornova Belediyesi’nde personel de spor faaliyetlerinde örnek oluyor. Vatandaşlara hizmet üretmek için şantiyelerde, masa başında, ilçenin sokaklarında birlikte çalışan belediye personeli  ‘Halı Saha Turnuvası’nda buluştu. Turnuva’nın başlangıç vuruşunu ise Bornova Belediye Başkanı Prof. Dr. Kamil Okyay Sındır yaptı. İlk maçta Harita Müdürlüğü personeli ile Güvenlik Müdürlüğü personeli karşı karşıya geldi
 
Bornova Belediyesi’nin düzenlediği Halı Saha Futbol Turnuvası başladı. Başlangıç vuruşunu Bornova Belediye Başkanı Prof. Dr. Kamil Okyay Sındır’ın yaptığı Turnuva’nın ilk maçı Harita Müdürlüğü ile güvenlik personeli arasında yapıldı. Turnuva’ya müdürlükler arasından oluşturulan 10 takım katıldı. 3 puan sistemine göre tabloların oluşturulduğu Turnuva’da başarlı olan takımlar çapraz eşleşerek yarı final mücadelesi yapacak. Profesyonel hakemlerin yönetiminde yapılan maçlarda kasıtlı sertliğe geçit verilmiyor. Kasıtlı olarak sert davranışların gözlenmesi halinde penaltı cezası veriliyor. Bornova Belediyesi’nin Büyükpark içindeki halı saha tesislerinde öğle aralarında yapılan maçlar 15 Mayıs’a kadar devam edecek.
 
Bornova’da spor imkanlarının mümkün olduğu kadar çok kişiye ulaşması için ellerinden geleni yaptıklarını söyleyen Bornova Belediye Başkanı Prof. Dr. Kamil Okyay Sındır, “Bu amaçla Bornova Belediyesi Spor Kulübü’nde binlerce gencimizin spor yapmasını sağlıyoruz. Bunun yanında amatör spor kulüplerimize maddi destek sağlıyoruz. Amatör spora tesis ve altyapı imkanlarını sunarak sağlıklı bir neslin yetişmesi için elimizden geleni yapıyoruz. Bu anlayışya personelimizin de spor yapması ve dayanışmasının artması için futbol turnuvası düzenleme kararı aldık. Hareket noktası spor ve dayanışma olduğu için de maçlardaki sert hareketlerin olmamasına yönelik sıkı kurallar koyduk. Personelimiz spor konusunda da örnek oluyor” dedi.

YORUM YAZ
Diğer Haberler

Şampiyonluk mücadelesi veren Karşıyaka’ya destek

Sporda Bayraklı farkı!

Medical Point Run, çocuklar için koştu!

Maraton İzmir’de ödüller dağıtıldı

En hızlı, en zevkli, en anlamlı maraton

Uluslararası standartlara sahip spor tesisi için gün sayıyor

Arşiv