Bornova'da futbol zamanı

  • 0
  • 1.861
Yazı Boyutu:

Amatör spor kulüpleri arasında düzenlenen Bornova Belediyesi Başkanlık Turnuvası’nın başlama vuruşunu Başkan Sındır yaptı. Eylül ayına kadar sürecek Turnuva'da dereceye girenlere kupalarını da Başkan Sındır verecek Sporun her dalında adından söz ettiren Bornova Belediyesi, 17 amatör spor kulübünün katılımıyla Başkanlık Futbol Turnuvası düzenledi. Turnuvanın ilk maçı Pınarbaşı Sahası'nda Pınarbaşı  ile  Özçamdibi Spor Kulübü arasında, ikinci maçı ise Doğanlar futbol sahasında Bornova Doğanlar ile Çamdibi Yavuz Spor Kulübü arasında yapıldı. Turnuvanın ilk iki maçının santra vuruşunu Bornova Belediye Başkanı Prof. Dr. Kamil Okyay Sındır yaptı. Eylül’e kadar sürecek turnuvaya katılacak tüm takımlara başarılar dileyen Başkan Sındır, turnuvadaki amaçlarının takımlar arası rekabet oluşturarak sporu daha çok çocuğa sevdirmek olduğunu belirterek bu maçların dostlukları da pekiştireceğini belirtti.
 
İlçede başlatılan Bornova Belediyesi Başkanlık Futbol Turnuvası’nın semtler arası kardeşlik, dostluk duygularını pekiştireceğini belirten Bornova Belediye Başkanı Prof. Dr. Kamil Okyay Sındır, “Belediyemiz tarafından hazırlanan turnuvada 17 amatör spor kulübü mücadele edecek. Bunların arasından bir takımımız şampiyon olacak. Burada esas olan turnuvaya katılarak sporu centilmence yapmak. Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk ‘Ben sporcunun zeki, çevik, ahlaklısını severim’ diyor. Sporda hem kıvrak zekamızı kullanacağız hem de çevik olacağız. Önce kendimize karşı sorumluluklarımızı bileceğiz. Ailemize, arkadaşlarımıza, çevremize karşı iyi bir insan olacağız. Disiplinli olacağız. Turnuvaya katılmak bence baştan bu işi başarmış olmak demek. Bu turnuva sayesinde ilçede ayrı semtlerde oturan çocuklarımız birbirleriyle dostluk kurma şansını yakalayabilecekler.  Sporda başarılı olan hayatta da başarılı olur” diye konuştu. 
Bornova Belediyesi ayrıca Doğanlar Spor’a Kulüp Binası yaparak anahtarını  Kulüp Başkanı Eyüp Kocatepe’ye teslim etti. Doğanlar Spor Kulübü’ne üye olan sporcuların kolaylıkla futbol oynayabilmeleri için yeni çimlendirilen Futbol Sahası’nın yanına kulüp binası yapan Başkan Sındır, ilçede yaşayan çocukların spor yapabilmesi için her türlü desteği sağladıklarını söyledi. 

YORUM YAZ
Diğer Haberler

Sporda Bayraklı farkı!

Medical Point Run, çocuklar için koştu!

Maraton İzmir’de ödüller dağıtıldı

En hızlı, en zevkli, en anlamlı maraton

Uluslararası standartlara sahip spor tesisi için gün sayıyor

İzmir’in özel çocukları kente başarıyla döndü

Arşiv