Bornova’da Nalan Altınörs rüzgarı

  • 0
  • 1.061
Yazı Boyutu:

Türk Sanat Müziği’ninyaşayan efsanelerinden Nalan Altınörs, Bornova Belediyesi’nin ev sahipliğindekikonserde hayranları ile buluştu. Ünlü Sanatçı’ya Bornova Belediyesi Türk SanatMüziği Korosu’nun eşlik ettiği gecede, İzmir Marşı ve 10. Yıl Marşı coşkuylasöylendi. 

Bornova Belediyesi AyferFeray Açık Hava Tiyatrosu’ndaki program, Bornova Belediyesi Türk Sanat MüziğiKorosu’nun ‘İzmir Şarkıları’ başlıklı konseri ile başladı. Şef Sami Büyüköztekir’inyönetimindeki koro ilk olarak ‘Şu İzmir’in Dağlarında’ adlı parçayıseslendirdi. Konser, zaman zaman halk oyunları gösterileriyle renklendi. Programın birbirinden güzel İzmir şarkılarından oluşan bölümü, İzmir Marşı ileson buldu. Tiyatroyu dolduran Bornovalılar, Türk Bayrakları sallayan koristlerecoşkuyla eşlik etti.

 Türk Sanat Müziği’ninünlü seslerinden Nalan Altınörs, konserin ikinci bölümünde konuk sanatçı olaraksahneye çıktı. Sempatik tavırları ile dikkat çeken sanatçı, pek çok şarkısınıhayranları ile birlikte söyledi. Muhteşem performansını, ‘Bir Başkadır BenimMemleketim’’ şarkısı ile sonlandıran Nalan Altınörs, ‘‘Her köşesi cennetmemleketimize ve Atamızın emaneti Cumhuriyetimize sahip çıkalım’’diye konuştu.

 ‘‘İyi ki içlerinde böylevatan ve Atatürk sevgisi taşıyan sanatçılarımız var’’ diyen Bornova BelediyeBaşkanı Prof. Dr. Kamil Okyay Sındır, konser sonunda teşekkür ettiği NalanAltınörs’e plaket ve çiçek takdim etti. Gecenin finali hep birlikte söylenen10. Yıl Marşı ile yapıldı.


YORUM YAZ
Diğer Haberler

Marmaris Festivali 2 mayıs'da başlıyor

Aynı sahneyi paylaştılar

EGİAD Kitap Kulübü’nde Cumhuriyet ve Atatürk Rüzgârı

İlber Ortaylı anısına duygusal buluşma

Halktan Biri'nin prömiyeri 22 Nisan’da

Edebiyatla dolu hafta sonu

2022-09-24-1664012764330-banner.jpg