Bornova Taksim Trio ile şenlendi

  • 0
  • 578
Bornova Taksim Trio ile şenlendi
© bizimizmir.net
Yazı Boyutu:

İzmir Büyükşehir Belediyesi ile Bornova Belediyesi’nin birlikte düzenlediği “Aşık Veysel Sanat Günleri” yaz akşamlarına ayrı bir renk katıyor. Aşık Veysel Rekreasyon Alanı Amfi Tiyatrosu'nda bu kez Taksim Trio hayranlarıyla buluştu. Alanı dolduran binlerce izleyici şarkılara büyük bir coşku ile eşlik etti

 

17 Haziran'da Şükriye Tutkun konseri ile başlayan İzmir Büyükşehir ve Bornova Belediyelerinin birlikte düzenlediği “Aşık Veysel Sanat Günleri”, Taksim Trio ile devam etti.  Aşık Veysel Rekreasyon Alanı Amfi Tiyatrosu’nu dolduran binlerce izleyici coşkulu ve keyifli saatler geçirdi. Bornova Belediye Başkanı Olgun Atila'nın eşi ile birlikte izlediği konserde, klarnette Hüsnü Şenlendirici, kanunda Aytaç Doğan ve bağlamada İsmail Tunçbilek hayranlarına unutulmaz bir gece yaşattı.

 

2007 kurulan ve enstrümantal tarzıyla büyük beğeni toplayan gruba, Aşık Veysel Rekreasyon Alanı'nı dolduran binlerce Bornovalı eşlik etti. Bornova Belediyesi’nin ev sahipliğinde gerçekleşen konserde kimi zaman duygulu, kimi zaman coşku dolu anlar yaşandı. Grupta bağlamacı olarak yer alan İsmail Tunçbilek, doğum gününe rastlayan konserde, Sezen Aksu'ya ait "Belalım" şarkısını kendi has üslubu ile söyledi.

 

Ünlü klarnetçi Hüsnü Şenlendirici, parça aralarında amfi tiyatroyu dolduran Bornovalılar ile sohbet etti. “Aşık Veysel Sanat Günleri” gibi bir organizasyonun içerinde yer almaktan büyük mutluluk duyduklarını söyleyen Şenlendirici, İzmir Büyükşehir Belediyesi ve Bornova Belediyesi'ne teşekkür etti.

 

İzmir Büyükşehir Belediyesi ile Bornova Belediyesi’ni birlikte düzenlediği “Aşık Veysel Sanat Günleri” 27 Ağustos Erdal Erzincan & Kayhan Kalhor ile 3 Eylül Servet Kocakaya konserleri ile sona erecek.


YORUM YAZ
Diğer Haberler

İzmirliler için çizecekler

Cumhuriyet Çocuklarından 23 Nisan Konseri

İzmir Kitap Fuarı kitapseverlerin Kültürpark özlemini giderdi

Nar Mevsimi okurları ile buluştu

İzmirliler İZKİTAP Fest’e akın etti

Festivali’nde Ayhan Sicimoğlu rüzgarı

Arşiv