Bornovalı eski futbolcular buluştu

  • 0
  • 858
Bornovalı eski futbolcular buluştu
© bizimizmir.net
Yazı Boyutu:

Bornova'nın Türkler tarafından kurulmuş en eski futbol kulübü Bornova Gençlik Futbol A.Ş, yeni yönetimiyle kurumsal bir yeniden yapılanma atağına geçti.  Bornova Gençlik Futbol A.Ş tarafından geçen günlerde organize edilen Bornova Futbol Sevdalıları Gecesi'nde geçmiş yıllarda futbola emek vermiş çok sayıda Bornovalı bir araya geldi. Yıllar sonra yeniden buluşan futbola emek ve gönül vermiş Bornovalıların futbol anılarını yeniden canlandırdıkları organizasyonda yaşadıkları mutluluk görülmeye değerdi.
 
Başkan Atila da katıldı
Bornova  Belediye Başkanı Olgun Atila ve Meclis üyelerinin de katıldığı gecede bir konuşma yapan Başkan Atila, Belediye olarak futbola ve genel olarak spora verdikleri  önemi dile getirerek, Doğanlar'da yapılan futbol stadyumundan ve  spora yapılan yatırımları ifade etti.
Bornova Gençlik Futbol AŞ yönetim Kurulu'nun tam kadro olarak hazır bulunduğu gecenin açılış konuşmasını yapan Başkan Sezai Öncü, Bornova'da geçmiş dönemlerde futbola emek vermiş Bornovalıları böyle bir geceyle bir araya getirmenin gururunu yaşadıklarını ve futbola ilgiyi arttırmak için buna benzer organizasyonların devam edeceğini söyledi.

Bornova Gençlik'te yetişerek Türk Futbol tarihinin efsaneleri arasına giren Bahri Altıntabak'ın da davetliler arasında olduğu ve duygusal anların yaşandığı geceye katılanlar, böyle bir gecenin organize edilmesine önderlik eden Bornova Gençlik Futbol A.Ş. İcra Kurulu Başkanı Sezai Öncü'ye teşekkür etti.   
 

YORUM YAZ
Diğer Haberler

Medical Point Run, çocuklar için koştu!

Maraton İzmir’de ödüller dağıtıldı

En hızlı, en zevkli, en anlamlı maraton

Uluslararası standartlara sahip spor tesisi için gün sayıyor

İzmir’in özel çocukları kente başarıyla döndü

DAÇKA ligde fırtına

Arşiv