Bostanlıspor Amerikan Futbolu’nda 1. Lige çıktı

  • 0
  • 1.190
Yazı Boyutu:

Bostanlıspor başarılarına bir yenisini daha ekledi ve Amerikan Futbolutakımı 2. Ligde yenilmeden şampiyon olarak 1. Lige yükseldi…


Türkiye Amerikan Futbolu 2. Ligi’nde grup birincisi olarak play off maçıoynamayı hak kazanan yeşil kırmızılı ekip, Sakarya Üniversitesi SK ile SakaryaÜniversitesi BESYO Futbol Sahasında karşılaştı. Bostanlıspor Amerikan Futbolutakımı, büyük bir çekişmenin yaşandığı karşılaşmada rakibini 14-8 yenerekşampiyon ve namağlup olarak Türkiye Amerikan Futbolu (Korumalı Futbol) 1. Ligi’neyükseldi.


Bostanlıspor’un basketbol bölgesel ligden, 3. Ligine çıkması, 2. Lig kapısındandönmesi, bayan ragbide Türkiye Şampiyonluğunun yenilmeden ve rekorlarla İzmir’etaşınmasının ardından Amerikan Futbolu 2. Ligindeki şampiyonluk camiada büyüksevinç yaşattı.
Bostanlıspor başkanı Avni Erboy, “sualtı ragbisi, softbol, beyzbol ile başlayanve basketbolla devam ederek, bayan ragbi ve şimdi de Amerikan Futbolundapeşpeşe gelen başarılar bizleri mutlu etmeye devam ediyor. Karşıyakalıların,Bostanlı esnafının, İzmir Büyükşehir ve Karşıyaka Belediyesinin destekleriylebaşarımız daha da artarak devam edecek” dedi.  
 

Erboy 2013/2014 sezonunda futbol, basketbol, beyzbol, softbol, ragbi, AmerikanFutbolu, sualtı ragbisinde hedefledikleri başarıyı yakaladıklarını sözlerineekleyerek, sözlerini şöyle tamamladı:
“Bostanlıspor olarak, tesis sorunumuzu çözdüğümüz an, Karşıyaka’nın KSK’yesporcu yetiştiren en büyük alt yapı özelliğini de elde edeceğiz. İzmir’deyapılmayan sporlarda da büyük ses getirmeye devam edeceğiz. Asla hiçbir kulüberakip değil, aksine destek, alt yapı, gerekirse de pilot takımları olacağız.”
 

YORUM YAZ
Diğer Haberler

Bostanlıspor'un futboldaki hedefi; futbolcu yetiştirmek...

Urla hedef büyüttü

Pamukşeker Selin Urla' nın gururu

TSYD İzmir Şubesi, Göztepe Kulübü'nü ziyaret etti

2. Ayak kupaları sahiplerini buldu

Başarılı sporculardan Başkan Günel'e ziyaret

Arşiv