Bostanlıspor Amerikan Futbolu’nda Grup Şampiyonu…

  • 0
  • 545
Yazı Boyutu:

TürkiyeKorumalı Futbol (Amerikan Futbolu) 2. Liginde yer alan Bostanlıspor, sonmaçında Mersin temsilcisi MESKİ Mustangs’ı deplasmanda 22-14 yenerek namağlupolarak grubunda şampiyonluğunu ilan etti.
 

Maça iyi başlayan evsahibi Mersin ekibi koşu oyunuyla sayı buldu. Eksra sayıyı da alarak 8-0 önegeçti. İkinci çeyreğin başında güçlü bir defans sergileyen Bostanlıspor ilkyarının bitimine dakikalar kala John Pettitford yaklaşık 45 yardlık koşu ile tdyapıp durumu 8-6’ya getirdi. İlk yarıda bu skorla tamamlandı.

İkinci yarı mükemmelbir defans uygulayan Bostanlıspor, milli oyuncusu Salim Kalpak’ın Mersinhücumunda attığı pası alarak yaptığı interception ile yaklaşık 35 yard koşaraktd yaptı. Ekstra sayıyı da alan Bostanlıspor 14-8 öne geçti. Bu dakikadanitibaren adeta nefesleri kesen maçın son çeyreğinde Mersin hücumunda topu kapanve 80 yard koşup sayı yapan defans oyuncusu Constantinos Kalampalikilis, durumu22-8’e getirerek Bostanlıspor’u rahatlattı. Son hücumda Mersin Mustangs sayıbulduysada Bostanlıspor maçı 22-14 kazanarak grubunu namağlup olarak şampiyonolarak tamamladı ve play off’a kaldı.


 

YORUM YAZ
Diğer Haberler

Bostanlıspor'un futboldaki hedefi; futbolcu yetiştirmek...

Urla hedef büyüttü

Pamukşeker Selin Urla' nın gururu

TSYD İzmir Şubesi, Göztepe Kulübü'nü ziyaret etti

2. Ayak kupaları sahiplerini buldu

Başarılı sporculardan Başkan Günel'e ziyaret

Arşiv