BOSTANLISPOR AMERİKAN FUTBOLU OKAN TELLİ’YE TESLİM

  • 0
  • 513
BOSTANLISPOR AMERİKAN FUTBOLU OKAN  TELLİ’YE TESLİM
© bizimizmir.net
Yazı Boyutu:

Bostanlıspor Amerikan Futbolu’nun başına eski oyuncularından Okan Telli’yi getirildi. Bostanlıspor Amerikan Futbolu A ve Genç Takımlarında teknik sorumlu ve baş antrenör olarak görev yapacak Telli, İzmir Ekonomi Üniversitesi’nde matematik öğretmeni.

2003 yılından bu yana Amerikan Futbolu oynayan Okan Telli, Konya Selçuk Kartalları takımının kurucuları arasında yer aldı. 5 yıl kurduğu takımda Amerikan Futbolu oynadı ve 4 yıl kaptanlığını yaptı. Daha sonra Gazi Üniversitesi kadrosunda yer alan Okan Telli, 2008 yılında İzmir’e transfer olarak Ege Dolphins, en son da Bostanlıspor’da forma giydi, koçluk yaptı.

Bostanlıspor Başkanı Avni Erboy, sporcuları Okan Telli’yi tam yetki ile Amerikan Futbolu Şubesi’nin başına getirdiklerini, kendisinin teknik sorumlu ve baş antrenör olarak görev yapacağını ifade ederek, “Amerikan Futbolunda yeniden yapılanıyoruz. Bize zarar veren zihniyetten tamamen uzaklaşarak, yepyeni bir sayfa açtık. Ege Dolphins ile geçen sezon başında sorumluluk verdiğimiz arkadaşımızın yanlışlıkları nedeniyle bağlarımızı koparmıştık. Kulübümüzü küçük düşüren hareketlerde bulunanları tamamen sildik. Ayrılmak isteyenlere de bonservislerini şartlı olarak vereceğiz. Bostanlıspor olarak Amerikan Futbolu’nda İzmir’in liglerdeki tek takımı olmaya da devam edeceğiz” dedi.
 

YORUM YAZ
Diğer Haberler

Bostanlıspor'un futboldaki hedefi; futbolcu yetiştirmek...

Urla hedef büyüttü

Pamukşeker Selin Urla' nın gururu

TSYD İzmir Şubesi, Göztepe Kulübü'nü ziyaret etti

2. Ayak kupaları sahiplerini buldu

Başarılı sporculardan Başkan Günel'e ziyaret

Arşiv