Bostanlıspor beyzbolde hedef büyüttü

  • 0
  • 1.226
Yazı Boyutu:

İzmir'in ilk beyzbol takımını kuran ve 2 kezTürkiye üçüncüsü olan Bostanlıspor beyzbol takımı hedef büyüttü. Hafta sonundaAntalya Kemer'de yapılacak Türkiye Beyzbol Şampiyonası'na iddialı katılacakKarşıyaka ekibinin hedefi yine kürsüye çıkmak, madalyanın rengini altın veyagümüş yapmak.
 

Milli takım antrenörü Bülent Sönmez yönetiminde hafta sonları Bostanlı GodeCengiz Suni Çim Sahada çalışarak şampiyonaya hazırlanan Bostanlıspor beyzboltakımından başarı beklediğini belirten Bostanlıspor Gençlik Spor Kulübü BaşkanıAvni Erboy, "Üç kez katıldığımız Türkiye Şampiyonalarından ikisindeüçüncü, birinde de dördüncü olma başarısını gösterdik. Bu kez Kemer'deyapılacak şampiyonada da hedef kürsüye çıkmak. Antrenör ve oyuncularımızıniddiası bizi daha da ümitlendiriyor. Bu kez madalyanın rengi değişik olacakdiye düşünüyorum. Tek eksiğimiz normal ölçülü sahada çalışma yapamamak. Bunundışında herşey olağan. Tüm hazırlıklarımızı tamamladık. Kulübün olanaklarıylaşampiyonaya katılıyoruz" dedi.
Erboy, geçen şampiyonada olduğu gibi, bu şampiyonaya da 2 pilot takım dahaçıkaracaklarını ve bunların da BAD ile Ceylanspor olduğunu sözlerine ekleyerek,"Statü gereği bir kulüp tek kategoride katılıyor. Yaş gruplarında da pilottakım oluşturduk. Onlarla yarışıyoruz. Şampiyonada 3 takımımız olacak"diye konuştu.


 

YORUM YAZ
Diğer Haberler

Uluslararası standartlara sahip spor tesisi için gün sayıyor

İzmir’in özel çocukları kente başarıyla döndü

DAÇKA ligde fırtına

TSYD ile Altınordu'dan iş birliği

3. Ayak ödülleri sahiplerini buldu

TSYD İzmir, Gençlik ve Spor İl Müdürü Murat Eskici'yi ziyaret etti

Arşiv