BOSTANLISPOR’DAN KEPEZ’E FARK...

  • 0
  • 877
BOSTANLISPOR’DAN KEPEZ’E FARK...
© bizimizmir.net
Yazı Boyutu:

Türkiye Basketbol 3. Ligi'nde şampiyonluk mücadelesi veren Bostanlıspor, ligin ilk yarısının kapanış maçında Kepez Belediyespor'u 75-56'lık farklı skorla mağlup etti.

Cumhuriyet Mahallesi Spor Salonu'ndaki karşılaşma maçın gözlemci ve hakemlerinin salonda yeterli sayıda emniyet görevlisi bulunmadığı gerekçesiyle 50 dakika gecikmeyle gelen "2" polis memurunun ardından başladı.
Maça çok sert savunmayla başlayan ve rakibine adeta potayı göstermeyen Bostanlıspor ilk çeyreği 20-5 devreyi de 43-20 önde tamamladı. Üstünlüğünü ikinci yarıda da sürdüren ve bir ara farkı 30 sayıya kadar yükselten yeşil kırmızılı ekip üçüncü çeyreği 61-38 önde geçerken maçtan da 19 sayı farkla 75-56 galip ayrıldı.

Bostanlıspor'da Onur Kentli 13 sayı ile maçın en skorer ismi olurken; Serhat Doğanay 11 sayı, Oğulcan Sevim ve Kemalcan Aktuna 10'ar sayı, Sercan Tülek 8 sayı, Erdinç Gül 7 sayı, Cem Bozok ve Aras Bekat 5'er sayı, Mert Aykutluğ ve Evren Yenice 3'er sayı ile karşılaşmayı tamamladılar.

Türkiye Basketbol Erkekler 3.Ligi'nde ilk devre tamamlanırken Bostanlıspor  B Grubu'nda ilk devreyi 9 galibiyet-2 mağlubiyet ile averajla 2.sırada tamamladı.  Lige verilecek bir haftalık aranın ardından Bostanlıspor 11 Ocak Pazar günü Bursaspor’u konuk edecek.
 

YORUM YAZ
Diğer Haberler

Uluslararası standartlara sahip spor tesisi için gün sayıyor

İzmir’in özel çocukları kente başarıyla döndü

DAÇKA ligde fırtına

TSYD ile Altınordu'dan iş birliği

3. Ayak ödülleri sahiplerini buldu

TSYD İzmir, Gençlik ve Spor İl Müdürü Murat Eskici'yi ziyaret etti

Arşiv