Bostanlıspor'dan spor ve sanat kampı

  • 0
  • 834
Yazı Boyutu:

Bostanlıspor yüzme, basketbol, futbol, aikido, tenis, beyzbol, ragbi, Amerikan Futbolu branşlarında yaz spor okullarıyla tam gün eğitim verecek olan spor ve sanat kampı açıyor.
 
Haziran ayında okulların tatile girmesiyle birlikte faaliyete geçecek Bostanlıspor Yaz Spor Okulları ile Yaz Spor ve Sanat Kampı'yla ilgili açıklama yapan Bostanlıspor Yönetim Kurulu üyesi Ümit Şenuyar, şunları söyledi:
"Bostanlıspor olarak gelen yoğun  talep doğrultusunda 8 branşta yaz spor okulu açma kararı verdik. Bunlar başta yüzme ve futbol olmak üzere aikido, tenis, beyzbol, ragbi, amerikan futbolu. Yüzme okulumuz Gençlik Hizmetleri ve Spor Müdürlüğüne ait olan olimpik yüzme havuzunda, diğer branşlarımız Bostanlı'daki Gode Cengiz Spor Tesislerinde yapılacak. Spor okullarımızda akademik kariyeri olan, diplomalı antrenörlerimiz görev alacak. Kayıtlarımız başladı. Ayrıntılı bilgiyi www.bostanlispor.com resmi web sitemizde ve 0-544-7351912 numaralı telefonumuzdan alabilirsiniz."
Bu yıl ilk kez Bostanlı Sanat Merkezi ile işbirliği yaparak, tam gün spor ve sanat kampı açtıklarını da sözlerine ekleyen Şenuyar, "sabah servisle alınacak olan öğrenciler tesislerimize getirilecek ve burada spor yapacak. Daha sonra da Bostanlı Sanat Merkezi'nde tiyatro, resim, drama, dans, gitar, bale, hobi çalışmalarına katılacak. Yeteneklerine göre de çalışmalar yaptırılacak. Spor olarak da haftada 2 gün yüzme, basketbol, tenis, aikido ve çocuk oyunları (sek sek, mendil kapmaca, yakan top) öğrenecekler. Sabah kahvaltısı, öğle yemeği ve ikindi kahvaltısı da kafeteryamızda yiyecekler. Akşam da yine servislerle evlerine götürülecekler"  dedi.
Kayıtların başladığını da belirten Şenuyar, kontenjan nedeniyle kayıt sırasına göre öğrenci alınacağını söyledi.

YORUM YAZ
Diğer Haberler

Aliağa, Satranç Tutkunlarına Ev Sahipliği Yapacak

19 Mayıs'a özel futbol turnuvası

17. Yarımada Spor Oyunları Çeşme’de başladı

Şampiyonluk bekliyoruz

3 Türkiye Şampiyonluğu

17. Yarımada Spor Oyunları ve Çeşme Yarı Maratonu başlıyor!

Arşiv