Bostanlıspor'dan Yaz Yüzme Okulu

  • 0
  • 519
Yazı Boyutu:

Amatör branşlardaki başarısıyla dikkatleri üzerine çeken Bostanlıspor,“Şampiyonlar sizi bekliyor” sloganıyla başlattığı Yaz Spor Eğitim okullarınayüzme okulunu da ekledi. Bu yıl ilk kez Karşıyaka’da 6-14 yaş grubuna “YazYüzme Okulu” açacak olan Bostanlıspor kayıtları sürdürüyor.


Haftanın iki günü yarı olimpik yüzme havuzunda yapılacak olan çalışmalarıdeneyimli yüzme antrenörlerinin yöneteceğini ifade eden Bostanlıspor GençlikSpor Kulübü Spor Okulları sorumlusu Berkan Sayal, “Karşıyaka’da çocuklarımızınyüzme sporuna olan merakı ve gelen yoğun talep nedeniyle bu yıl ilk kez Karşıyaka’dayaz yüzme eğitim okulu açtık. Kayıtlarımız devam ediyor. Yüzme Okulumuzönümüzdeki hafta faaliyete geçecek. 05447351912 numaralı telefondan ayrıntılıbilgi alınabileceği gibi, Bostanlıspor’un Gode Cengiz Tesislerindeki kulüpbinasında da kayıt yaptırabilirsiniz” dedi.


Bostanlıspor Yüzmenin yanı sıra futbol, basketbol, voleybol, ragbi, beyzbol,softbol, aikido, Amerikan futbolu, jimnastik yaz spor okullarını da faaliyetegeçiriyor.
 

YORUM YAZ
Diğer Haberler

Sporda Bayraklı farkı!

Medical Point Run, çocuklar için koştu!

Maraton İzmir’de ödüller dağıtıldı

En hızlı, en zevkli, en anlamlı maraton

Uluslararası standartlara sahip spor tesisi için gün sayıyor

İzmir’in özel çocukları kente başarıyla döndü

Arşiv