Bostanlıspor Futbol Akademisi açılıyor

  • 0
  • 457
Bostanlıspor Futbol Akademisi açılıyor
© bizimizmir.net
Yazı Boyutu:

Futbolda yeniden yapılanan ve alt yapıda yetiştirici kulüp olarak yoluna devam etme kararı veren Bostanlıspor, futbolda atılım yapıyor.
Mücadele ettiği İzmir 2. Amatör Futbol Ligi'nden 1. Lige çıkmak için güçlü bir kadro oluşturacaklarını ve bunun yanı sıra futbolcu yetiştirmek, alt yapı gruplarında liglere katılmak için kendi futbolcusunu yetiştireceği "Bostanlıspor Futbol Akademisi" yeniden faaliyete geçireceklerini açıklayan Futbol Şube Başkanı Tayfun Sezer, "Kolları sıvadık. Artık Bostanlıspor kendi futbolcusunu kendisi yetiştirecek. DIşarıdan futbolcu almayacak. Bu konuda yönetim kurulumuz ve şubemiz kesin bir karar aldı. Bostanlı Gode Cengiz Spor Tesisleri Suni Çim Sahasında hafta sonu açacağımız futbol akademisine de kayıtlarımız başladı. 0-544-7351912 numaralı telefondan veya www.bostanlispor.com resmi web sitemizden daha ayrıntılı bilgi alınabilinir" dedi.

DÜMENE MUSTAFA ORAL GEÇİYOR
Tayfun Sezer, Bostanlıspor Futbol Akademisi'nin başına genç bir antrenör getirildiğini ve Mustafa Oral'ın tam yetkiyle işbaşı yaptığını açıkladı. Spor Akademisi mezunu aynı zamanda bilgisayar mühendisi olan diplomalı antrenör Mustafa Oral'ın iş başı yaptığını ifade eden Sezer, "ilk etapta Bostanlıspor Futbol Akademisi cumartesi pazar günleri çalışlma yapacak. Daha sonra ihtiyaca göre hafta içi çalışmaları da olacak". Bu konuda teknik sorumlu olarakl da Mustafa Oral'a güveniyoruz" dedi.
 

YORUM YAZ
Diğer Haberler

Sporda Bayraklı farkı!

Medical Point Run, çocuklar için koştu!

Maraton İzmir’de ödüller dağıtıldı

En hızlı, en zevkli, en anlamlı maraton

Uluslararası standartlara sahip spor tesisi için gün sayıyor

İzmir’in özel çocukları kente başarıyla döndü

Arşiv