Bostanlıspor OSTANLISPOR PAZAR GÜNÜ ÜÇ CEPHEDE...

  • 0
  • 589
Yazı Boyutu:

Bostanlısporpazar günü futbol, basketbol ve Amerikan futbol takımlarıyla üç cephedemücadele edecek.


BASKETBOLDA RAKİP: AFYON
Türkiye Basketbol Bölgesel Ligindeki başarısının ardından 3. Ligde yarıfinalekalan üç İzmir takımından birisi olan Bostanlıspor, final grubuna çıkmak içinson virajda ter dökecek. Afyon Belediyespor ile eşleşen yeşil kırmızılı ekipilk maçını pazar günü saat 18.00'de Halkapınar Spor Salonu'nda oynayacak. 2Eksik oyuncusu bulunan Bostanlıspor hazırlıklarını maçın oynanacağı sporsalonunda sürdürüyor.

AMERİKAN FUTBOLUNDA HEDEF 1. LİG
Üç yıldır Türkiye Amerikan Futbolu 2. Liginde mücadele eden ve 2 kez 1. Ligkapısından son maçlarda dönen Bostanlıspor Amerikan Futbol takımı bu kez işisıkı tutuyor. Pazar günü Atatürk Stadı 1 Numaralı Yan Sahada saat 10.00'daIsparta Süleyman Demirel Üniversitesi bünyesindeki Üniversites Spor Kulübü AmerikanFutbol takımıyla karşılaşacak olan Bostanlıspor maçı kazanarak, grupbirinciliği için avantaj sağlamak istiyor.

FUTBOLDA GENÇLERLE DEVAM
Futbolda alt yapı çalışlmalarını sürdüren ve yetiştiricilik görevi üstlenenBostanlıspor, mücadele ettiği İzmir Amatör 2. Liginde şansız şekilde kaybettiğimaçlarla yara almasına karşın zirve yarışını son maça kadar bırakmamakniyetinde. Pazar günü Hasan Türker Futbol Sahasında saat 15.00'de SeyrekBelediyespor ile oynayacak olan ekibin amacı kazanmak.
Bostanlıspor Başkanı Avni Erboy, çeşitli spor branşlarında mücadele edenekiplerinin önce fair play olgusunu sahaya yansıttığını ifade ederek,"Bostanlıspor olarak vizyonumuz ve misyonumuzun dışına kesinlikleçıkmıyoruz. Hedefimiz Karşıyaka, İzmir ve Türk Sporuna en iyi şekilde hizmetetmek" dedi. 
Erboy, Nisan ayının dolu dolu geçtiğini, mayıs ayında da devam eden sporbranşlarının yanı sıra ragbi erkek ve bayan takımlarıyla, softbolcülerin sahadaşampiyonluk maçlarına çıkacaklarını sözlerine ekledi.
 

YORUM YAZ
Diğer Haberler

Sporda Bayraklı farkı!

Medical Point Run, çocuklar için koştu!

Maraton İzmir’de ödüller dağıtıldı

En hızlı, en zevkli, en anlamlı maraton

Uluslararası standartlara sahip spor tesisi için gün sayıyor

İzmir’in özel çocukları kente başarıyla döndü

Arşiv