Bostanlıspor'un basketbolda hedefi 60. yılını 2. ligle taçlandırmak

  • 0
  • 720
Yazı Boyutu:

Bostanlıspor Basketbol takımının Bölgesel Ligden 3. Lige çıkarak, grubundada 2. sıradan play- offlara yükselmesi Karşıyaka'da büyük sevinç yarattı.

2. Lig için önlerinde 3 etabın kaldığını ifade eden Bostanlıspor Gençlik SporKulübü Başkanı Avni Erboy, "Kuruluşumuzun 60. Yılında Basketbol 2. Ligineçıkarak taçlanmak istiyoruz" dedi.  Lige son anda, kısıtlı imkanlarla katıldıklarını, arzulanan transferleri vehazırlık dönemini yapamamalarına karşın basketbol şubesinin büyük özveriliçalışması ve teknik heyetin olağanüstü çabalarıyla takımı motive ederek,oyuncularıyla zafere ulaştıklarını belirten Erboy, "Bu gururKarşıyakalıların" dedi.

Basketbol Şubesinin eski sorumlusu Altar Toker'in kıvılcımı çakıp, kısa süredede alevlendirdiği Bostanlıspor basketbol takımına Bostanlı ve Karşıyakalılarınsahip çıktığını da sözlerine ekleyen Erboy şöyle dedi:
"Şube sorumlumuz Serkan Ergüven ve arkadaşları olağanüstü bir çabaharcıyor. Coach Ergin Gençoğlu ve ekibiyle oyuncularımız sahaya yüreklerinikoyarak oynuyor. Önce Bölgesel Ligi, ardından 3. Ligin grubunu başarıyla aştık.Belediye, üniversite, il takımlarının bütçeleri ortada. Onların parası bizimonurumuz, gururumuz ve yüreğimiz sahaya yansıyor. Karşıyaka'yı en iyi şekildetemsil ediyoruz. Unutulmaması gereken bir gerçek var. Bu ekip KSK'ye asla veasla rakip değildir. KSK'nin her zaman destekçisi, yanındaki geleceğidir. KSKyönetimi istediği an da pilot takım olmaya hazırdır. Bu öneriyi son bir kaç yılyapıyoruz. Tekrar da yaparız. Her maçtan sonra Kaf Kaf çeken ekibimizin duruşuda bellidir."

Cumartesi günü play off 1. tur ilk maçını İstanbul'da Yıldırımspor ileoynayacaklarını, rövanşın ve gerekirse 3. maçın İzmir'de oynanacağını dasözlerine ekleyen Bostanlıspor Başkanı Avni Erboy, "Basketbol şubemizeteşekkür ediyor ve yeni zaferlere imza atacaklarına da inanıyoruz. Bu gündenitibaren Karşıyaka'mızın sporcu belediye başkanı Hüseyin Mutlu Akpınar baştaolmak üzere tüm Karşıyakalılar'dan destek bekliyoruz" dedi.
 

YORUM YAZ
Diğer Haberler

Hedef 3’te 3

Bizim Nyad Bengisu

İzmirli Furkan’dan Yüzmede Türkiye Derecesi

Yarımada Spor Oyunları’nda ödüller sahiplerini buldu

Aliağa, Satranç Tutkunlarına Ev Sahipliği Yapacak

19 Mayıs'a özel futbol turnuvası

Arşiv