Boyalık Beach 4 yaşında

Özkardeş Grubu turizm yatırımlarından biri olan Çeşme’nin 5 yıldızlı tesislerinden Boyalık Beach Otel, 4 yılını kutluyor. Özel günlerde ve bayramlarda hazırladıkları özel paketlerle tatilcilerin birinci tercihi olan Boyalık Beach, dördüncü yılını kutladı.

  • 0
  • 843
Boyalık Beach 4 yaşında
© bizimizmir.net
Yazı Boyutu:

Özkardeş Grubu turizm yatırımlarından biri olan Çeşme’nin 5 yıldızlı tesislerinden Boyalık Beach Otel, 4 yılını kutluyor. Özel günlerde ve bayramlarda hazırladıkları özel paketlerle tatilcilerin birinci tercihi olan Boyalık Beach, dördüncü yılını kutladı. Çeşme’nin pırıl pırıl denizi ve kumsalları deyince ilk akla gelen 5 yıldızlı otel Boyalık Beach, 4 yıldır tatilcilerin gözdesi olmayı sürdürüyor.
 
Mavi bayraklı huzur 
Çeşme’de mavi bayraklı 9 plajdan biri olarak Türkiye Çevre Eğitim Vakfı tarafından mavi bayrak ödülü almaya hak kazanan Boyalık Beach Oteli, 120 metre uzunluğundaki ince kum plajında misafirlerine deniz keyfi yaşatmayı sürdürürken, donanımlı tesisi ile fark yaratmayı da sürdürüyor.

Eğitimli ve uzman kadrosuyla müşteri memnuniyetini esas alan Boyalık Beach, iş yaşamının stresinden kurtulmak isteyenlere sunduğu Boyalık Shine SPA ile müşterilerine eşsiz bir dinlenme vaad ederken, doğal terapi yöntemleri, eşsiz kumsalı, havuzları ve spor salonları ile tam donanımlı bir tatil keyfini 4 yıldır misafirlerine sunmaya devam ediyor.
 
Çeşme’nin huzurunu bizimle yaşayın 
Ege’nin en uç noktasında yer alan Çeşme'de hayallerinizdeki tatili gerçekleştirebileceğiniz huzur ve eşsiz manzaralı odalara sahip 5 yıldızlı bir otel olan Boyalık Beach’de konaklayan misafirler 4 yıldır olduğu gibi bundan sonra da tatillerinde rahatlayabilir, gençleşme ve yenilenmeye odaklanabilir ya da harekete geçerek, spor ve eğlence olanaklarından faydalanabilirler.

4 yıldır tatilcilerin gözdesi olmalarının kendilerine ekstra bir sorumluluk yüklediğini belirten Boyalık Beach Hotel Çeşme Genel Müdürü Orhan Belge, “4 yıldır sürdürdüğümüz misafir öncelikli hizmet anlayışımız bizi bugünlere taşıdı. Bundan sonra da aynı zihniyetle misafirlerimizin hizmetinde olmaya devam edeceğiz.” diye konuştu. Kendilerini evinde gibi hissedecekleri ve beklentilerinin de ötesinde, kalite ve zerafet önceliği ile tasarlanan Boyalık Beach, “Çeşme'nin huzurunu bizimle yaşayın!” sloganıyla 4 yıldır olduğu gibi bundan sonra da huzuru vadediyor.

YORUM YAZ
Diğer Haberler

Turizm sezonuna erken giriş yaptı

Dekandan “Turizm Haftası” mesajı

Ramazan Bayramı’na özel Midilli seferi

Midilli seferleri için kapı vizesi şartları belli oldu

Vali Elban'dan Skal'ın dünya kongresine destek

İzmir, turizmde yine bir ilke imza atıyor

Arşiv