Boyalık Beach’de uçurtma şenliği

Okulların tatile girmesiyle çocukların yaz ayı eğlencelerinden olan uçurtma şenliklerinden bir tanesine de Boyalık Beach imza attı.

  • 0
  • 959
Boyalık Beach’de uçurtma şenliği
© bizimizmir.net
Yazı Boyutu:

Okulların tatile girmesiyle çocukların yaz ayı eğlencelerinden olan uçurtma şenliklerinden bir tanesine de Boyalık Beach imza attı. Çeşme’de sezonun açılması ile otel misafirleri ve çevredeki sitelerin çocuklarına güzel bir etkinlik düzenlemek isteyen Boyalık Beach, çocuklar ve ailelerin katılımı ile uçurtma uçurup çiçek dikilen bir şenlik organize etti.
 
Boyalık Beach Genel Müdürü Orhan Belge, okulların kapanması ile Çeşme’de sezonun açıldığını ve bu anlamda otel misafirleri ve çevre yazlıklarda oturan çocukları kapsayan bir etkinlik düzenlediklerini söyledi. Belge,  “Otelimizin sahip olduğu mavi bayrak, yeşil yıldızın ne anlama geldiğini çocuklara anlattık. Etkinlikte çocuklar çiçek diktiler ve sonrasında da aileleriyle uçurtma uçurdular” diye konuştu.
 
Çeşme’de 12 ay sezon hedefi 
Çabalarının Çeşme ve Türkiye turizmi için olduğunun altını çizen Belge, ''Çeşme turizminin yoğun dönemi  2-3 ay. Bunu neden daha fazla uzatmayalım? Belediye Başkanımız Sayın Muhittin Dalgıç'ın Çeşme'ye kazandırdığı, Çeşme turizmine büyük katkı sağlayan Alaçatı Ot Festivali var. Çeşme Belediyesi'nin '9 Durak 9 Deneyim' projesinin Çeşme turizmine katkısı yadsınamaz. Bu anlamda böylesi şenlik ve festivallerin artarak çoğalmasını diliyoruz" diye konuştu.
2013 yılında mavi bayrak aldıklarını belirten Belge, “Otel olarak çevreye duyarlı olmamızın karşılığında 2015 yılı Şubat ayında, Yeşil Yıldız, 2016 yılı Şubat ayında da Yeşil Anahtar aldık" dedi.

YORUM YAZ
Diğer Haberler

Turizm sezonuna erken giriş yaptı

Dekandan “Turizm Haftası” mesajı

Ramazan Bayramı’na özel Midilli seferi

Midilli seferleri için kapı vizesi şartları belli oldu

Vali Elban'dan Skal'ın dünya kongresine destek

İzmir, turizmde yine bir ilke imza atıyor

Arşiv