Böyle olur Bayraklı’nın 9 Eylül coşkusu

  • 0
  • 755
Yazı Boyutu:

Bayraklı 9 Eylül’üHaluk Levent Konseriyle coşkuyla kutladı. Bayraklı sahil rekreasyon alanınıdolduran binlerce vatandaş rockçının şarkılarına hep bir ağızdan eşlik etti.Havai fişek gösterisiyle cümbüş yerine dönen bayram kutlamasıyla Bayraklı HalkıKurtuluş günlerine sahip çıktı.

Vatandaşlar, Bayraklı Belediyesi tarafından organize edilen9 Eylül Kurtuluş günü şenliklerine büyük ilgi gösterdi. Konserin başlamasındansaatler önce alana akın eden vatandaşları İzmir Pop Orkestrasının müziklerikarşıladı. 21.09’da tüm İzmir’de eş zamanlı başlatılan havai fişek ve meşaleligösterilerine Bayraklı’da eşlik etti. Dakikalarca süren şovu vatandaşlarilgiyle izledi.

Gönülleri feth etti
Alanı dolduran binlerce vatandaşın coşkusu Haluk Levent’in sahne almasıylabirlikte doruğa ulaştı. Birbirinden güzel şarkılarıyla muhteşem bir açılışyapan rockçıya vatandaşlar hep bir ağızdan eşlik eti. Haluk Levent de coşkuyasahne şovuyla karşılık verdi. Kimi zaman zeybek oynayan kimi zaman da vatandaşlarınarasında şarkısını seslendiren rockçı bir kez daha gönülleri feth etti.Konserindeki sahne şovu ve sempatik tavırlarıyla dinleyicilerini kendine hayranbıraktıran Haluk Levent yaşlı bir teyzeyle dans etti. 

Karabağ, “Atatürk’üunutturmayacağız”
Ünlü rockçı konserine ara vererek sahneye Başkan Hasan Karabağ’ı davet etti.Konuşmasına şair Mithat Cemal Kuntay’ın şiiriyle başlayan Başkan Karabağ,“Bayrakları bayrak yapan üstündeki kandır. Toprak eğer uğrunda ölen varsavatandır. Biz bu ülkeyi böldürtmeyeceğiz. Cumhuriyeti yıktırmayacağız.Atatürk’ü unutturmayacağız. Ay yıldızlı Türk bayrağını indirtmeyeceğiz” dedi.Başkanın konuşmasını binlerce vatandaş alkışlarla destekledi.


YORUM YAZ
Diğer Haberler

Çiğli’de Coşkulu 1 Mayıs Kutlaması

1 Mayıs'ta çalışanlarıyla bir araya geldi

Emeğin gücüyle geleceği inşa edeceğiz!

Bize her yer Taksim

Meydanlar bizimdir

Çeşme’de 1 Mayıs coşkusu

Arşiv