BPS BALANCE PİLATES STUDİO, AYUMİ İLE AÇILDI

  • 0
  • 2.729
BPS BALANCE PİLATES STUDİO, AYUMİ İLE AÇILDI
© bizimizmir.net
Yazı Boyutu:

Dünyanın en çok kabul gören pilates metodu olan BASI Pilates metodunu en üst düzey ekipmanlarla uygulayan BPS Türkiye’nin ikinci, Ege Bölgesi’nin ilk ve tek BASI Pilates host stüdyosu BPS Balance Pilates Studio, hizmete girdi.

Alsancak’taki yeni adresinde gerçekleşen açılış kokteyline sporseverlerin yanısıra  CHP İzmir Milletvekili Alaattin Yüksel, İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu, BPS Balance Pilates Studio üyelerinden ünlü oyuncu Ayumi Takano ile kalabalık bir davetli topluluğu katıldı.
Balance Pilates Studio ile ilgili bilgi veren kurucu-Eğitmen Ertuğ Akgüner,  dünyanın en iyi ekipmanlarına sahip olunulabilineceğini ama bunları güvenli ve doğru yöntemlerle uygulatacak eğitmenlerin olmadığı sürece bu ekipmanların sadece görsellikten ve göz boyamaktan başka bir amaç taşımayacağını söyledi. 
 
 
 
 
 
 
Akgüner, “Balance Pilates Studio’da karşılaştığınız her eğitmen ay yıldızlı formayla ülkemizi uluslararası düzeyde en iyi şekilde temsil etmiş eğitmenlerdir.  Ekibim ve ben alanımızda daha da uzmanlaşarak şimdi de kendimiz gibi milli takımlar seviyesinde yarışan sporcular da yetiştirmekteyiz.  Bunu da bu akşam sizlerle paylaşırken özellikle ekibimle ne kadar gurur duyduğumu ifade etmek isterim. Bugüne dek elde ettiğimiz başarımızı, tecrübelerimizi ve farklı hizmet anlayışımızı yeni adresimizde sizlere ve İzmirli sporseverlere sunmaya devam edeceğiz” dedi.
Geçmiş yıllarda pilates eğitmenliği sertifika programlarının Türkiye’de yalnızca İstanbul’da gerçekleştirildiğini  ve Ege Bölgesi’ndende  katılımcıların İstanbul’a akın ettiğini hatırlatan belirten Ertuğ Akgüner, “ Artık BPS bünyesinde gerçekleştirilecek olan eğitimlere İzmir ve Ege Bölgesi’nden eğitmenler kolaylıkla katılım sağlayabilecekler. Eğitim stüdyosu olması nedeniyle İzmir’de faaliyet gösteren diğer stüdyolarda yer almayan ve pilates için geliştirilmiş tüm ekipmanları da BPS’te bulmak mümkün” diye konuştu. 

 

YORUM YAZ
Diğer Haberler

Uluslararası standartlara sahip spor tesisi için gün sayıyor

İzmir’in özel çocukları kente başarıyla döndü

DAÇKA ligde fırtına

TSYD ile Altınordu'dan iş birliği

3. Ayak ödülleri sahiplerini buldu

TSYD İzmir, Gençlik ve Spor İl Müdürü Murat Eskici'yi ziyaret etti

Arşiv