Bu akşam kimseye söz vermeyin!

  • 0
  • 998
Yazı Boyutu:

İzmirBüyükşehir Belediyesi’nin düzenlediği ‘Aşık Veysel Sanat Günleri’, Türk HalkMüziği’nin sevilen sesi Şükriye Tutkun konseriyle start alıyor. Ücretsizkonser, Bornova Rekreasyon Alanı’ndaki Aşık Veysel Amfi Tiyatrosu’nda bu akşam saat 21.00’de başlayacak.  

İzmir Büyükşehir Belediyesi’nin düzenlediği ‘Aşık Veysel SanatGünleri’ başlıyor. Birbirinden ünlü sanatçıların sahne aldığı etkinlikdizisinin ilkinde bu  akşam saat 21.00’de Türk HalkMüziği’nin sevilen sesi Şükriye Tutkun sahne alacak. Bornova RekreasyonAlanı’ndaki 5 bin kişilik Aşık Veysel Amfi Tiyatrosu’nda gerçekleşecek ücretsizkonser, her yaştan müzikseveri bir araya getirecek. 

17 Eylül’e kadar sürecek
‘Aşık Veysel Sanat Günleri’ 17 Eylül’e kadar bir çok sevilen sanatçıve grubu İzmirlilerle buluşturacak. Konser takviminde 9 Temmuz’da Erkan Oğur veİsmail Hakkı Demircioğlu yer alıyor. Sanat günleri kapsamında 16 Temmuz’da GrupAbdal, 23 Temmuz’da ise Hasan Yükselir konser verecek. 6 Ağustos’taki konserdeGrup Karmate sahneye çıkacak. Sanat günlerine 13 Ağustos’ta Makbule Kaya, 20Ağustos’ta ise Hüsnü Şenlendirici, AytaçDoğan ve İsmailTunçbilek’ten oluşan Taksim Trio konuk olacak. 27 Ağustos tarihindeEfkan Şeşen hayranlarıyla buluşacak. Konser dizisinde 3 Eylül’de ServetKocakaya sahne alacak. ‘Aşık Veysel Sanat Günleri’nin kapanış konserini ise 17Eylül’de Erdal Erzincan ile Kayhan Kalhor birlikte verecek.
 

YORUM YAZ
Diğer Haberler

İzmir Kitap Fuarı kitapseverlerin Kültürpark özlemini giderdi

Nar Mevsimi okurları ile buluştu

İzmirliler İZKİTAP Fest’e akın etti

Festivali’nde Ayhan Sicimoğlu rüzgarı

İşte şimdi bahar geldi

Çini sanatı, Türk-İslam kültüründe önemli bir yere sahip

Arşiv