Bu defile solunum cihazı için

  • 0
  • 5.577
Yazı Boyutu:

Sosyal sorumluluk projelerine verdiği destekle tanınan modacı Ertan Kayıtken,adını projeden alan “Nefes” koleksiyonuyla, Behçet Uz Çocuk Hastanesi Vakfı ileçocuklar için bir araya geldi.
 
 Nefes; Organizasyonunu Öner Evez’in üstlendiği, İzmir Hilton Oteli’ndegerçekleşen bir defileyle sanat, cemiyet ve iş dünyasının ünlü simalarınınkarşısında görücüye çıktı. Elde edilecek gelirle Behçet Uz Çocuk Hastanesiçocuk servisine Neonatal Ventilatör (Solunum aygıtı) alındı.

Oyuncu Ceyda Ateş defilenin finalinde ilk kez gelinlik giyerken, Hollywood’daki film çekimine ara vererek defile içinİzmir’e gelen Wilma Elles, yeni çıkan albümüyle adından söz ettiren Ayşe HatunÖnal ile Türkiye’nin ünlü top modelleri Tülin Şahin, Özge Ulusoy, Didem Soydan,Merve Büyüksaraç, Nur Gümüşdoğrayan, Ebru Öztürk, Yüksel Ak, Tuba Melis Türk prematureçocuklara solunum cihazı alınması için defilede yer aldı.


 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

75 parçadan oluşan ‘‘Nefes’’, Türk kadınının dünya modasıyla paralel bir giyimsitiline sahip olduğunu ispatlamak adına ayrıca bir önem taşırken,  koleksiyondaki danteller, üzerinde kendindendesenli çizgileri bulunan satenler, ipek tüller ve swarovski taşlarlabütünleşen şık gece kıyafetlerİ ile defileyi izleyenler büyülü bir modayolculuğuna çıkardı.  

Ünlü modacı Ertan Kayıtken “Nefes” koleksiyonun gerçekleşmesinde Behçet UzÇocuk Hastanesi Vakfı Başkanı Ülkü Karlı ile yaptığı görüşme
sırasındaoluştuğunu söyledi. Kayıtken, “Prematüre doğan bebeklerin büyük bir kısmındaakciğerleriyle ilgili sorun yaşadıklarını ve çok acil hayat kurtaran bir cihazaihtiyaçları olduklarını öğrendiğimde bu yıl yapacağım defileyi Behçet Uz ÇocukHastanesi yararına yapmaya karar verdim.  Hayat kurtaran bu cihaz için hazırladığımkoleksiyonun adı da projenin kimliği olan ''Nefes''ten başka birşey olamazdı.  Uzun yıllardır sürdürdüğüm sosyal projelerkapsamındaki defilelerim bu sene nefes alma zorluğu çeken prematurebebeklerimiz için sürecek.  Amaç modadünyasının bu fantezi ışığının sadece kişisel zevk ve egoları tatmin etmeyip,sosyal anlamda duyarlı moda severlerle birlikte ''Nefes''e ihtiyacı olan küçükbebeklere hayat vermek’’ dedi.

Behçet Uz Çocuk Hastanesi Vakıf Başkanı Ülkü Karlı ise, “Vakfımıza geçtiğimizyıllarda da onkoloji bölümüne çok değerli bir cihaz kazandıran Erkan Kayıtkenbu yıl da, hazırlamakta olduğu, her zaman İzmir'de çok ses getiren defilesini,hastanemiz ve vakfımız yararına yapacağını duymak, bizi çok sevindirdi. Şu anhastanemizin çok acil ihtiyacı olan, hayati öneme sahip Prematüre Yeni DoğanVentilatör cihazını hastanemize kazandırmak için bizlere destek olan ErtanKayıtken ve tüm destekçilere sonsuz teşekkür ediyorum” dedi.

“Nefes” koleksiyonuna paha biçilmez değerde olan mücevherleriyle Metis Mücevheratsahibi Cansın Çiloğlu, Öner Evez Fashions Event Management ve ekibi, Monjardinsahibi  Ali Deniz, Alpay Tekstil sahibi SerkanAlpay, Diva Müzik, Ses - Işık  sahibi FeritMermerci, Ayakkabı Tasarım sahibi Gökhan Talay ve Hilton İzmir desteğiyle, hayatkaynağı “NEFES” moda severlerin beğenisine sunuldu.

Defile sonrasında düzenlenen After Party’de ise CYBAROLOG, meyva kokteylleri veiçecek sunumlarıyla partiye katılanların gözlerini kamaştırırken ünlü ŞarkıcıBarış Manço’nun DJ oğlu  Doğukan Mançomüzikleriyle  unutulmaz bir Zaman dilimiyaşattı.
Rebab Gürel
Mahru Gürel
Semra Akman, Zafer- Zerrin Şenolsun
Demet Türkeli,  Berna Sipahi, Pakize Sükan
Gülbeniz Arkas
Ülkü Karlı
Gözde Saka, Sevin Gürbüz, Hande Saka
Ertan Kayıtken, Neslihan Yargıcı
Sevda Ortabaş
Elif Özbelge
Dilek- Volkan, Seray Sintaç, BetülElmasoğlu
Aslı Işık, Özge Kural, Elhan Ekener
Nil Banu Ercan
Nur Karaata
Yeşim, Cenk Cömert
Derya Çetinok, Nihan Aker
Merve Egeli
  Ali Deniz
Şebnem Büyükkarcı,Oya Kaya, DenizKaya, Melis Türkoğlu
Sinem Aksoy, Didem Bentürkler
Öner Evez,Cansın Çiloğlu, ÜlküKarlı, Ertan Kayıtken
Tatjana- Oliver Vetter
Müge Görkey,Işık Kaftan, Hakan Koca,Ece Şenbülbül
Seda – Tarkan Önal
 
Pelin, Pınar, Filiz Çalışkan
Haluk- Işıl Nişli
Bengü Dönmez, Evrim Karace
Seyran Süren
Didem Tolunay
Nur Khasawnhe, Beliz Baran
Sinem Sağel
Hüseyin – Nilgün Divrik
Esen Yazgan
 

YORUM YAZ
Diğer Haberler

Bu kermes çocukların geleceği için

Coşkulu Bahar Festivali

Bu konser Çocuk acil ve yoğun bakım için

Birinci Yılda 14 yeni üye

Soylu’ya Vefa Gecesi

Tağıl, Gabon Fahri Konsolosu

Arşiv