Bu gece bu konser kaçmaz

  • 0
  • 903
Bu gece bu konser kaçmaz
© bizimizmir.net
Yazı Boyutu:

Erkan Oğur ve İsmailHakkı Demircioğlu, ‘Aşık Veysel Sanat Günleri’ kapsamında İzmir’dekisevenleriyle buluşacak. Bornova Açık Hava’daki ücretsiz konser Bu gün.

 

İzmir Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenen ‘AşıkVeysel Sanat Günleri’nde sahne sırası Erkan Oğur ve İsmail HakkıDemircioğlu’nun. İkili, yaz akşamlarında birbirinden değerli sanatçı vegrupları İzmirlilerle buluşturan sanat etkinliği kapsamında, Bornova RekreasyonAlanı’ndaki Aşık Veysel Amfi Tiyatrosu’nda 9 Temmuz 2014 Çarşamba akşamı saat21.00’de sevenleriyle buluşacak. Ücretsiz konsere tüm sanatseverler davetli.

 

Büyük ilgi görüyor
Bornova Rekreasyon Alanı’ndaki 5 bin kişilik Aşık VeyselAmfi Tiyatrosu’nda düzenlenen sanat günleri, her yaştan İzmirliyi birbirindendeğerli sanatçılarla bir araya getiriyor. Haziran ayında, sevilen sanatçıŞükriye Tutkun’la başlayan ve büyük ilgi gören konser dizisinde Erkan Oğur veİsmail Hakkı Demircioğlu’ndan sonra 16 Temmuz’da Grup Abdal, 23 Temmuz’da iseHasan Yükselir sahneye çıkacak. 6 Ağustos’taki konserde Grup Karmate kulaklarınpasını silecek. 13 Ağustos’ta Makbule Kaya, 20 Ağustos’ta ise HüsnüŞenlendirici, Aytaç Doğan ve İsmail Tunçbilek’ten oluşan TaksimTrio’un renklendireceği konser programına 27 Ağustos’a Efkan Şeşen konukolacak. Aşık Veysel Sanat Günleri kapsamında 3 Eylül’de Servet Kocakayahayranlarıyla buluşurken, kapanış konserini ise 17 Eylül’de Erdal Erzincan ileKayhan Kalhor birlikte verecek.


YORUM YAZ
Diğer Haberler

Nar Mevsimi okurları ile buluştu

İzmirliler İZKİTAP Fest’e akın etti

Festivali’nde Ayhan Sicimoğlu rüzgarı

İşte şimdi bahar geldi

Çini sanatı, Türk-İslam kültüründe önemli bir yere sahip

Genç Sanatçılar sahnede

Arşiv