Bu imza gençlerin kişisel gelişimi için

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer, Türkiye genelinde gençlerin kişisel gelişimine katkı sağlamak amacıyla faaliyet gösteren Toplum Gönüllüleri Vakfı ile iş birliği protokolü imzaladı.

  • 0
  • 428
Bu imza gençlerin kişisel gelişimi için
© bizimizmir.net
Yazı Boyutu:

İzmir Büyükşehir Belediyesi’nin gençleri odağına alan projeleri devam ediyor. 6 sivil toplum kuruluşu ile geçen Aralık ayında İzmir Eğitim Vakıfları İş Birliği Modeli’ni hayata geçiren İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer, Toplum Gönüllüleri Vakfı (TOG) ile de protokol imzaladı. Egemenlik Evi’nde düzenlenen protokol töreninde TOG Yönetim Kurulu Başkanı Didem Duru katıldı.

Örnek iş birliği
İmza töreninde konuşan Başkan Tunç Soyer, heyecanlı olduklarını belirterek, “Daha çok beraber olabileceğimiz, birlikte çalışabileceğimiz bir zemin yaratmaktan dolayı heyecanlıyız. Farklı illere, güzel bir örnek olacak. Ortaya güzel fikirler ve projeler çıkacak. Bunu da İzmir’den daha iyi yapabilecek bir kent olmaz. Bu fırsatı çok iyi değerlendirmeliyiz” dedi. TOG Yönetim Kurulu Başkanı Didem Duru da İzmir Büyükşehir Belediyesi’nin desteğinin kıymetli olduğunu ve iş birliğinden çok mutlu olduklarını dile getirdi.

Neler yapılacak?
İzmir Büyükşehir Belediyesi ve TOG gençler için katılımcı bir anlayışla ortak projeler üretecek. Bu projelerde kurumsal bilgi ve deneyimler paylaşılacak. Gönüllü kapasitesi güçlendirilerek, gönüllü eğitmen ve eğitim desteği sağlanacak. Gençlerin kişisel gelişimlerinin desteklenmesi amacıyla ortak yayın ve etkinlikler yapılacak.

YORUM YAZ
Diğer Haberler

Gelecek uzmanlaşmada

Kent İçinde Kütüphane, Kütüphane İçinde Kent Kültürü

İletişim ve Beden Farkındalığı Serüveni

Fransa’da kariyer fırsatı

Ünlü isimler Egeli öğrencilerle buluştu

Çocuk Gelişimi ve Meslek Edindirme kursu yeniden

Arşiv