Bu ülkeye faydalı olmanızı istiyorum

  • 0
  • 675
Yazı Boyutu:

Karabağlar’da bulunan Necip FazılKısakürek İlköğretim Okulu öğrencileri Karabağlar Belediye Başkanı MuhittinSelvitopu’nu sorularıyla şaşırttı. Selvitopu, öğrencilerin ilçeyle, belediyeyleve kendisiyle ilgili sordukları soruları tek tek not aldı ve cevapladı. Öğrencilereönemli mesajlar veren Selvitopu, “Sizlerinbaşarılı olmanızı, hem bu ülkeye hem de İzmir'e faydalı olmanızı istiyorum.Bizlerin de görevi size en iyi hizmeti vermek.” Dedi. 

Karabağlar’dabulunan 75. Yıl Ortaokulu ve Atatürk Endüstri Meslek Lisesi  müdür ve yardımcıları ile Necip FazılKısakürek İlköğretim Okulu müdür, öğretmen ve öğrencileri Karabağlar BelediyeBaşkanı Muhittin Selvitopu'nu ziyaret etti. 

ÇalıkuşuKongre ve Nikah Salonu’nda gerçekleştirilen ziyaret sırasında Selvitopuöğrencilerin her biriyle ayrı ayrı tokalaştı ve kendilerini ağırlamaktan mutluolduğunu ifade etti. Öğrenciler de Başkan’la tanışmanın heyecanını yaşadılar veilk kez bir belediye başkanıyla tanışma fırsatı bulduklarını dilegetirdiler.  

Tanışmanınardından Selvitopu’na birbirinden ilginç sorular yönelten öğrenciler, yerelyönetime ve siyasete olan meraklarını da ortaya koydular. Öğrenciler Selvitopu’na,“Nasıl başkan oldunuz?”, “Gelecekte çocuklar ile ilgili planlarınız ne?”,“Belediye nereden para kazanıyor?”, “Ben de ileride belediye başkanı olmak istiyorum,ne yapmam lazım?” gibi sorular yöneltti. Çocuklar ayrıca, oyun parkı ve otoparkkonularında taleplerini ilettiler ve Selvitopu’ndan destek istediler. Öğrencilerinsorularına şaşıran, zaman zaman da tebessüm eden Başkan Selvitopu çocuklarınsorularını tek tek yazarak not aldı, hepsini cevapladı. 

BAŞARILI OLMANIZI İSTİYORUM
 Başkanolmanın manevi bir sevinci olduğunu belirten Muhittin Selvitopu, Karabağlar’dayaşayan ve kendisine oy veren, vermeyen herkese layık olmaya çalışacağını ifadeetti ve çocukların oyun parkı ve otopark isteklerini de not alarak en kısazamanda çözme sözü verdi. Bir öğrencinin “Ben de başkan olmak istiyorum neyapmam lazım?” sorusuna tebessüm eden Başkan Selvitopu , “Çok çalışmanın ve siyaseteerken başlamanın avantajını gördüm. Sen de liseyi bitirdikten sonra gönülverdiğin partinin gençlik kollarına girerek siyasete adım at. Bunun faydasınıgöreceksin.” dedi. 

Karabağlar'dakentsel dönüşüm projesini gerçekleştirerek gençlere iyi bir Karabağlar bırakmakistediğinin altını da çizen Karabağlar Belediye Başkanı Muhittin Selvitopu, “Sizlerinbaşarılı olmanızı, hem bu ülkeye hem de İzmir'e faydalı olmanızı istiyorum.Bizlerin de görevi size en iyi hizmeti vermek.” diye konuştu. Öğrencilerkeyifli sohbetin sonunda Başkan’a teşekkür edip günün anısına toplu fotoğrafçektirdiler.
 

YORUM YAZ
Diğer Haberler

Sanat ve ideoloji konuşuldu

Sessizce, TAD'da

İzmir 3. Uluslararası Çoksesli Korolar Festivali’ne hazırlanıyor

Loreena McKennitt geliyor

“İki Yaka Livaneli Şarkıları” depremzede öğrenciler için

Valslerden Semailere

Arşiv