Buca’da Cumhuriyet Coşkusu Devam Ediyor

  • 0
  • 544
Buca’da Cumhuriyet Coşkusu Devam Ediyor
© bizimizmir.net
Yazı Boyutu:

Cumhuriyet Haftası, Buca’da coşkulu etkinliklerle kutlanmaya devam ediyor. Buca Belediyesi ve Buca Kent Konseyi işbirliği ile düzenlenen kutlamalar, 7 Kasım Cumartesi günü Belediye binası önünde 301 Bucalı’nın oluşturacağı Türkiye haritası ile son bulacak. 6 Kasım’da gerçekleştirilecek söyleşide ise Enver Aysever Bucalılarla buluşacak.

Buca Belediyesi ve Buca Kent Konseyi öncülüğünde organize Cumhuriyet Haftası etkinlikleri Buca’da şölen havasında devam ediyor. Kutlamalar çerçevesinde, 6 Kasım saat 17.30’da Buca Belediyesi Yarı Olimpik Yüzme Havuzunda ‘Cumhuriyet’in Kazanımları’ konulu resim sergisi, saat 18.30’da ‘Öncesi ve Sonrası’ adlı tiyatro oyunu ve 19.30’da ‘Enver Aysever ile Cumhuriyet Söyleşisi’ gerçekleştirilecek. ‘Cumhuriyet’in Kazanımları’ konulu kompozisyon ve resim yarışmasının ödül töreni de 6 Kasım’da gerçekleşecek etkinlikler arasında.

301 Kişiyle Türkiye Haritası
Cumhuriyet Şenliği 7 Kasım’da Buca Belediyesi önüne taşınacak. 301 gönüllü vatandaş tarafından Buca Belediyesi önünde Türkiye haritası oluşturulacak. 5. Cumhuriyet Şenliği kapsamında Dernekler ve Sivil Toplum Kuruluşları stand açacak. Yöresel halk oyunları ve jimnastik gösterilerinin yanı sıra 301 Bucalı vatandaşın katılımıyla Türkiye haritası oluşturulacak.  

YORUM YAZ
Diğer Haberler

Şarkılı mesaj

Küçük başkan Ali Dönmez

Çocuk başkanlardan anlamlı mesaj

Bütün İzmir’in belediye başkanıyım

Aliağa’da 23 Nisan Coşkusu

23 Nisan coşkusu gün boyu sürdü

Arşiv