Buca Taekwondo Takımının Milli Formalı Gururları

Buca’nın çelik yumrukları 2018’e hızlı giriş yaptı. Katıldıkları turnuvalarda madalyaları silip süpüren Buca Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü Taekwondo takımı, 2018 yılında da ülkemizi temsil eden seçkin sporcular arasına girerek milli takım kadrosunda yerini aldı.

  • 0
  • 621
Buca Taekwondo Takımının Milli Formalı Gururları
© bizimizmir.net
Yazı Boyutu:

Buca’nın çelik yumrukları 2018’e hızlı giriş yaptı. Katıldıkları turnuvalarda madalyaları silip süpüren Buca Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü Taekwondo takımı, 2018 yılında da ülkemizi temsil eden seçkin sporcular arasına girerek milli takım kadrosunda yerini aldı. 11- 14 Şubat tarihleri arasında İstanbul’da yapılacak yılın ilk uluslararası şampiyonası 5. Uluslararası Türkiye Açık
Taekwondo Turnuvası’nda 1 antrenör ve 3 sporcuyla ülkemizi temsil etmeye hazırlanan Buca Belediyesi Taekwondo takımı, 06-09 Şubat 2018 tarihlerinde İstanbul'da yapılacak Avrupa Kulüpler Şampiyonası’nda da yıldız takımından 8 sporcuyla madalya mücadelesi verecek.

Buca Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü Taekwondo takımı sporcuları durdurulamıyor. Katıldıkları müsabakalarda başarıdan başarıya koşan sporcular adeta madalyaları silip süpürüyor. Başarılı ve disiplinli çalışmalarıyla göz dolduran takım, ulusal ve uluslararası turnuvalarda ülkemizi temsil eden milli sporcularıyla dikkat çekiyor.

2018 yılına da hızlı bir giriş yapan Buca’nın güçlü tekmeleri, yılın ilk uluslararası şampiyonası 5. Uluslararası Türkiye Açık Taekwondo Turnuvası’nda (Turkish Open) 1 Antrenör 3 sporcuyla milli takımdaki yerini aldı. 11- 14 Şubat 2018 tarihinde İstanbul’da yapılacak turnuvada Birgül Sütçü (milli takım antrenörü), Metin AKAGÜNDÜZ (Poomsae), Sude NAMLI-( Genç Bayanlar) ve Mizgin BİLGİN-(Büyük Bayanlar) milli takım formasıyla mindere çıkacak. Turnuvada ayrıca Yıldızlar kategorisinde Enes KAMACI, Rana İGAN, Gençler kategorisinde ise Eray Çap Buca Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübünü temsil edecek.

Buca Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü Taekwondo takımı 06-09 Şubat 2018 tarihlerinde yine İstanbul'da yapılacak olan Avrupa Kulüpler Şampiyonası’nda da Buca’nın göğsünü kabartmaya hazırlanıyor. Şampiyonaya yıldızlar takımı ile katılan kulüp 3 Kg. Sarp MERGİ,37 Kg. Enes KAMACI ,41 Kg. Eren ÖZDEMİR, 45 Kg. Aziz SEVER, 41 Kg. Sıla ŞENER,44 Kg. Hande ŞANLI,55 Kg. Mücessem ERDEN ve +59 Kg. Rana İGAN gibi güçlü sporcularıyla kürsüde Türk Bayrağı’nı dalgalandırmak için mücadele edecek.

YORUM YAZ
Diğer Haberler

Bostanlıspor'un futboldaki hedefi; futbolcu yetiştirmek...

Urla hedef büyüttü

Pamukşeker Selin Urla' nın gururu

TSYD İzmir Şubesi, Göztepe Kulübü'nü ziyaret etti

2. Ayak kupaları sahiplerini buldu

Başarılı sporculardan Başkan Günel'e ziyaret

Arşiv