Bucaspor 1928, Erdil'le uzattı

TFF 2. Lig Beyaz Grup'ta Bucaspor 1928, Teknik Direktör Cihan Erdil'le sözleşme uzattı. Sarı lacivertlilerin başına 12. haftanın başında geçen Erdil'le 2 yıllık mukavele imzalandı.

  • 0
  • 638
Bucaspor 1928, Erdil'le uzattı
© bizimizmir.net
Yazı Boyutu:

TFF 2. Lig Beyaz Grup'ta Bucaspor 1928, Teknik Direktör Cihan Erdil'le sözleşme uzattı. Sarı lacivertlilerin başına 12. haftanın başında geçen Erdil'le 2 yıllık mukavele imzalandı. Bucaspor 1928'in başında 6 maça çıkan Erdil, mağlubiyet yüzü görmedi.

Bucaspor 1928'le 4 galibiyet ve 2 beraberlik elde eden deneyimli teknik adam, İzmir ekibini zirve yarışının içine dahil etti. Erdil, "Zirve yarışından kopmayacağız. İnanıyorum ki kulübümüz layık olduğu yerlere gelecektir" dedi. Öte yandan iç transferde 8 oyuncusuyla sözleşme yenilendi. Sözleşmeleri sezon sonunda bitecek Ahmet Aktaş, Berke Bıyık ve Ufuk Er ile 1+1 yıllık, Gökhan Köseoğlu ve Tunç Murat Behram ile 2 yıllık, Alper Kadir Duruk, Enes Alıç ve Saruhan Fındıkcı ile 2+1 yıllık yeni mukavele imzalandı. İmza törenine Mali İşlerden Sorumlu Kulüp Asbaşkanı Erdal Gökhan ve Sportif Direktör Nihat Yılmaz katıldı.
 

YORUM YAZ
Diğer Haberler

Bostanlıspor'un futboldaki hedefi; futbolcu yetiştirmek...

Urla hedef büyüttü

Pamukşeker Selin Urla' nın gururu

TSYD İzmir Şubesi, Göztepe Kulübü'nü ziyaret etti

2. Ayak kupaları sahiplerini buldu

Başarılı sporculardan Başkan Günel'e ziyaret

Arşiv